Imprumuturi mici. Credite rapide.

Imprumuturi de bani cu valori reduse.

Disparand partial creditele cu buletinul, singura sansa a romanilor, restantieri ai bancilor sau al altor tipuri de credite, raman imprumuturile rapide. Printre aceste servicii financiare de creditare, poti face rost de sume mici de bani. Dobanda acestor credite rapide este una foarte mare, de fapt, este cea mai mare dobanda aplicabila unui imprumut, fie el bancar sau nebancar.

In urma cu cativa ani, daca vroiai sa faic rost de bani puteti sa iei un imprumut bancar pe loc, in conditii foarte lejere. In zilele noastre, bancile nu mai acorda imprumuturi, in ciuda reclamelor menite mai mult sa pastreseze aparentele existentei unor produse financiare bancare.

Singurele societati ce mai acorda imprumuturi sunt cele nebancare. Daca ai nevoie de bani rapid, poti apela la IFN-uri si vei obtine sume mici de bani, pe termen scurt. Dobanzile asociate acestor credite rapide sunt destul de mari, dar, cand te gasesti intr-o situatie dificila si n-ai alte variante, n-ai incotro si iei ce ti se da.

Totusi, cand vine vorba de sume mici de bani, un imprumut nebancar de la o Institutie Financiara Nebancara este potrivit.

Pe termen scurt, imprumuturile de valori mici sunt rentabile, chiar daca dobanda anuala efectiva s-ar putea sa te inspaimante intr-o prima faza. Trebuie sa realizati ca de fapt, va vweti imprumuta pe o perioada scurta de timp, si este indicat sa nu prelungiti creditul, pentru ca in cazul acestor credite de valori mici, de tipul "pana la salariu", de exemplu, inseamna o crestere exponentiala a costului creditului, cand vine vorba de o prelungire a contractului.

La Provident, cel mai cunoscut IFN care activeaza pe piata interna, poti imprumuta maxim 3.000 de lei, pentru cel mult 56 de saptamani. Un contract deimprumut pe suma si durata maxima te obliga sa returnezi in total 4.061,40 lei, asta pentru ca dobanda anuala efectiva (DAE) este de 79,38%.

Pe scurt, pentru returnarea integrala a imprumutului nebancar, clientul trebuie sa plateasca saptamanal, timp de mai bine de un an, cate 72,53 lei.

Daca imprumutati aceeasi suma, dar pentru o periada de doi ani, de la Simplu Credit IFN, rata lunara este de 187,54 lei, suma totala de rambursat fiind de 4.680,97 lei. Din aceasta suma, 3.000 lei reprezinta capitalul de rambursat, 660,97 lei este dobanda aferenta imprumutului nebancar, 180 lei reprezinta comisionul de acordare, iar 840 lei este comisionul de administrare.

Altfel spus, dobanda anuala este fixa de 19,90% si DAE este 62,45%.

Patria Credit este una din cele mai mari institutii nonbancare din tara axata pe microfinantare. Patria Credit se ocupa cu acordarea de imprumuturi nebancare clientilor cu acces limitat la anumite servicii financiare.

Clientii institutiei nebancare de finantare Patria Credit isi pot achita achita de acum ratele la imprumuturi si prin intermediul retelei de sucursale a Bancii Transilvania.

In vederea efectuarii platilor lunare, clientii institutiei financiare nebancare se pot prezenta la unul din numeroasele puncte de plata PayPoint, unde vanzatorul se va ocupa de scanarea codului de bare si incasarea in numerar a banilor. Procesarea tranzactiei se realizeaza simplu, plata ratei de credit fiind confirmata prin eliberarea unei chitante cu toate detaliile tranzactiei.

Imprumuturile rapide, puse la dispozitie populatiei sunt destinate persoanelor cu venituri mici, ce n-au acces la alte tipuri de credite, din varii motive. Sumele imprumutate prin astfel de servicii sunt in general mici; vorbim de credite fara garantii, ce ofera sume mici de bani, iare conditiile de creditare sunt lejere.

Imprumuturile nebancare rapide, fara garantie sunt utilizate pentru contractarea unor sume mici de bani, atunci cand te afli intr-o situatie dificila.

Doar in cateva minute puteti accesa un imprumut rapid, procesarea datelor si incasarea efectiva a banilor nu poate sa dureze mai mult de 48 de ore, pentru sumele mici.

Vrei o solutie rapida si garantata de a face rost de bani?
Iat-o: imprumuturile nebancare! Acestea sunt sume de bani imprumutate rapid de catre institutiile financiare nebancare.

Ce inseamna imprumut rapid? Inseamna ca primesti bani chiar si la tine acasa daca vrei asta in 24 de ore de la aprobarea cererii. Iar analiza cererii se face in 24 de ore. Deci, in cel mult 48 de ore de la depunerea cererii de creditare primesti suma de care ai nevoie.

Ce inseamna eligibil pentru a accesa un credit? Inseamna ca trebuie sa ai varsta intre 21 si 69 de ani, domiciliul tau trebuie sa fie stabil pe teritoriul Romaniei, iar venitul tau trebuie sa fie de minim 270 lei/lunar sau venitul intregii tale familii sa fie de minim 540 lei/lunar.

Ce suma primesti printr-un imprumut rapid? Poti primi un imprumut cuprins intre 500 si 3000 de lei.Deci, vorbim de sume mici de bani.

Ce acte iti trebuie pentru a fi eligibil pentru un credit rapid? Ai nevoie doar de 2 acte. Da ai auzit bine Doar 2 acte: carte de identitate si fluturas de salariu sau o adeverinta de salariat din care sa reiasa salariul tau, sau, daca esti pensionar, este necesar cuponul de pensii.

Daca indeplinesti conditiile, banii sunt ai tai!

Imprumutul dorit este la doar o miscare de mouse!

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies