Imprumut rapid doar buletinul 2022

Actualizare martie 23, 2022

Sunt persoane care doresc un imprumut rapid doar cu buletinul 2022, facilitandu-si astfel accesul la o suma de bani.

Ideea de „imprumut rapid doar cu buletinul” este una de actualitate si in 2022, chiar daca conform normelor BNR in vigoare, institutiile financiare trebuie sa-si asigure investitia, in felul in care verifica bonitatea clientilor prin capacitatea acestora de rambursare a creditului.

Credite doar cu buletinul sunt o clasa speciala de imprumuturi, accesata indeosebi de cei ce nu au alta posibilitate de a obtine un credit bancar sau nebancar.

In categoria celor ce nu se califica pentru un credit la banci ori la IFN sunt si restantierii bancilor, rai platnicii, cei care apar in lista neagra, avand un scoring negativ in Biroul de Credit. Acesta este si motivul pentru care creditele doar cu buletinul sunt atat de interesante, fiind un subiect predominand in mesajele primite de la dumneavoastra.

Desi regulile impuse de BNR in privinta creditelor nebancare sunt mult mai severe fata de anii trecuti, totusi, exista o serie de „portite” ce permit Institutiilor Financiare Nebancare sa acorde in continuare credite rapide nebancare doar pe baza buletinului de identitate.

De ce cauta lumea sa acceseze un imprumut rapid doar cu buletinul?

Am revenit cu acest subiect pentru ca primim numeroase solicitari in privinta informatiilor legate de modul cum poti accesa un imprumut rapid doar cu buletinul.

Credite doar cu buletinul 2022 sunt un serviciu de creditare accesat indeosebi de cei ce nu ar avea alta posibilitate de a obtine un imprumut bancar sau nebancar.

In aceasta categorie de neeligibili pentru creditele nebancare sunt: restantierii bancilor, rai platnicii, cei cu un scoring negativ in Biroul de Credit, cei inscrisi in CRB sunt o clasa speciala de imprumuturi, accesata cu precadere de cei refuzati de banci.

Din categoria celor ce nu se califica pentru un credit bancar sau nebancar normal sunt si restantierii bancilor, rau-platnicii, cei care apar in lista neagra, avand un scoring negativ in Biroul de Credit. Din aceasta cauza imprumut rapid fara verificare este un subiect de interes si in 2022, asa cum reiese din mesajele primite de la dumneavoastra.

Daca BNR a interzis creditele cu buletinul, totusi, nu au fost interzise cardurile de credit si nici ratele acordate direct din magazin; aceste doua forme de creditare reprezinta o forma de „credit doar cu buletinul”

Cine mai ofera credit doar cu buletinul 2022?

Raspunsul este simplu: IFN-urile (Institutiile financiare nebancare). In realitate insa, nimeni nu a oferit vreodata cu adevarat credite doar cu buletinul. Daca erai la primul contract, tot mai trebuia sa aduci o adeverinta de salariu, sau macar fluturasul sau talonul. In plus, mai trebuia sa ai la tine o factura de utilitati de la adresa din buletin. Insa, si atunci, ca si acum, prin aceasta sintagma „Credit doar cu buletinul” se intelege: credite rapide, nebancare, cu foarte putine acte.

Majoritatea celor ce au nevoie urgenta de bani si doresc un imprumut nebancar simplu, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte din partea Institutiilor Nebancare.

Din societatile financiare cu permisivitate ridicata in piata, adica cele care accepta si persoane cu venituri mici si istoric mai slab de creditare, amintim aici: Viva Credit, Credius, CreditPrime, Hora Credit, Fast Finance, Ocean Credit etc.

(Visited 274 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies