Imprumut rapid 2020. Credite pentru cei inscrisi in BC.

Vreau un credit rapid doar cu buletinul 2020. Credite fara acte si pentru cei inscrisi in BC.

Ideea de „imprumut rapid doar cu buletinul” este una de actualitate si in 2020, chiar daca conform normelor BNR in vigoare, institutiile financiare trebuie sa-si asigure investitia, in felul in care, verifica bonitatea clientilor, prin capacitatea acestora de rambursare a creditului.

Credite doar cu buletinul sunt o clasa speciala de imprumuturi, accesata indeosebi de cei ce nu au alta posibilitate de a accesa un credit bancar sau nebancar.

In categoria celor ce nu se califica pentru un credit bancar sau nebancar normal sunt si restantierii bancilor, rai platnicii, cei care apar in lista neagra, avand un scoring negativ in Biroul de Credit. Acesta este si motivul pentru care creditele doar cu buletinul sunt atat de interesante, fiind un subiect predominand in mesajele primite de la dumneavoastra.

Desi regulile impuse de BNR in privinta creditelor nebancare sunt mult mai severe fata de anii premergatori crizei economice, totusi, exista o serie de „portite” ce permit Institutiilor Financiare Nebancare sa acorde in continuare credite rapide nebancare doar pe baza buletinului de identitate.

Am revenit cu acest subiect pentru ca primim numeroase solicitari in privinta informatiilor legate de modul cum poti accesa un imprumut rapid doar cu buletinul.

Credite doar cu buletinul 2020 sunt un serviciu de creditare accesat indeosebi de cei ce nu ar avea alta posibilitate de a obtine un imprumut bancar sau nebancar. In aceasta categorie de neeligibili pentru creditele nebancare sunt: restantierii bancilor, rai platnicii, cei cu un scoring negativ in Biroul de Credit, cei inscrisi in CRB sunt o clasa speciala de imprumuturi, accesata indeosebi de cei ce nu au alta posibilitate de a accesa un credit bancar sau nebancar. In categoria celor ce nu se califica pentru un credit bancar sau nebancar normal sunt si restantierii bancilor, rau-platnicii, cei care apar in lista neagra, avand un scoring negativ in Biroul de Credit. Din aceasta cauza imprumut rapid doar cu buletinul este un subiect de interes si in 2018, asa cum reiese din mesajele primite de la dumneavoastra.

Daca BNR a interzis creditele cu buletinul, totusi, nu au fost interzise cardurile de credit si nici ratele acordate direct din magazin; aceste doua forme de creditare reprezinta o forma de „credit doar cu buletinul”

Cine mai ofera credit doar cu buletinul 2020?

Raspunsul este simplu: IFN-urile (Institutiile financiare nebancare). In realitate insa, nimeni nu a oferit vreodata cu adevarat credite doar cu buletinul. Daca erai la primul contract, tot mai trebuia sa aduci o adeverinta de salariu, sau macar fluturasul sau talonul. In plus, mai trebuia sa ai la tine o factura de utilitati de la adresa din buletin. Insa, si atunci, ca si acum, prin aceasta sintagma „Credit doar cu buletinul” se intelege: credite rapide, nebancare, cu foarte putine acte.

Majoritatea celor ce au nevoie urgenta de bani si doresc un imprumut nebancar simplu, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte din partea Institutiilor Nebancare sunt interesati de „credit doar cu buletinul”.

In legatura cu aatat de blamatele credite raide doar cu buletinul, care au fost permise de BNR, pana la urma, iar daca ne gandim la aceasta propunere noua de reesalonare a unor credite mai vechi, cu injumatatirea ratei, desi nu s-a mai intamplat, totusi, a fost un semnal ca BNR si-a recunoscut intr-un fel comportamentul permisiv.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies