Imprumut in 48 de ore. Bani rapid de la IFN.

Imprumut in 48 de ore. Bani de la IFN din credite rapide.

Orice nevoie ai avea, orice dorinta sau vis pe care ti le-ar putea indeplini o suma de bani, se poate transforma uneori intr-o urgenta, placuta sau mai putin placuta. Uneori ai nevoie de bani rapid, in maxim 48 de ore. La cine sa apelezi?

Este vara, poate iti doresti sa pleci in vacanta cu familie, cu prietenii, poate te gandesti sa-ti cumperi un frigder nou sau o masina de spalat. Cum sa rezolvi daca d-abia iti ajung banii de la un salariu la altul?

Este foarte simplu! Ia un imprumut nebancar rapid pentru ca problemele ttale sa se diminueze sau chiar sa dispara!

Daca ai intre 21 si 69 de ani si un venit de minim 270 de lei / solicitant sau 540 de lei venit cumulat pe intreaga familie te poti simti norocos pentru ca te incadrezi in cerintele pentru un credit nebancar rapid.

Exista in piata institutii financiare nebancare ce iti ofera rate flexibile foarte avantajoase, special concepute situatiei tale.

Fiecare client beneficiaza de o oferta personalizata si de o consiliere foarte buna din partea companiei.

Ai nevoie de doar 2 acte :

Fluturas de salariu si un act de identitate pentru salariati, iar daca esti pensionar trebuie sa depui la dosar un cupon de pensie si un act de identitate.

Completeaza un formularul online si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un consultant al IFN-ului pentru care ai optat. Acesta iti sta la dispozitie cu sfaturi utile, iti raspunde la intrebari, te ajuta sa iei decizia potrivita chiar la tine acasa, daca doresti acest lucru. La unele companii, consultantii au sarcina de a aduce la domiciliul clientului banii imprumutati si de a colecta ulterior ratele. Ce poate fi mai comod de atat?

Criza a adus cu sine o avalansa de probleme, cea mai importanta fiind aceea ca bancile s-au saturat sa mai acorde imprumuturi. De fapt, ele imprumuta, dar nu pe cetateani; imprumuta statul roman, la dobanzi acceptabile si evident, creditele sunt garantate de catre stat, nu de un functionar amar ce castiga 1000 de lei pe luna.

In aceste conditii, oamenii au ramas cu foarte putine posibilitati de a face rost de bani atunci cand se iveste o problema urgenta de rezolvat. Pe langa faptul ca a venit vara, este vremea vacantelor si n-ai de unde sa faci rost de bani pentru a-ti duce copii la mare, mai pot aparea tot felul de probleme: ti se strica frigiderul, vrei un aer conditionat, vrei sa-ti repari canalizarea sau pur si simplu sa-ti zugravesti apartamentul, ti s-a stricat aragazul sau cuptorul nu mai functioneaza, etc.

Printre variantele pe care le ai de a face rost de bani rapid, de a imprumuta o suma de bani se numara creditele rapide de la IFN-uri.

Haideti sa vedem impreuna ce imprumuturi rapide putem obtine in 48 de ore:

- cea mai cunoscuta oferta este creditul la domiciliu de la Provident, un credit rapid pe care daca-l obtii, reprezentantii acestei societati nebancare iti aduc banii acasa la tine, contra cost, caci este un serviciu extracredit;

- de la Simplu Credit, poti obtine de asemenea un imprumut rapid, facand rost de bani in 48 de ore; de fapt in reclama se spune ca vei obtine raspunsul in 48 de ore, lucru confundat cu obtinerea efectiva a banilor;

- de la Easy Credit, puteti deasemenea obtine un credit rapid in 48 de ore; inainte de a acorda creditul, Easy Credit alica o serie de proceduri pentru a determina daca sunteti sau nu eligibil in vederea acordarii imprumutului rapid;

- de la Viva Credit, puteti obtine banii in mana intre 24 si 48 de ore. Deci, este cel mai rapid imprumut din piata creditelor nebancare din Romania. Chiar daca avem acest avantaj cunoscut al rapiditatii, Viva Credit practica niste dobanzi foarte mari, ce se justifica intr-un fel prin produsele rapide aflate in portofoliu, produse financiare de mare risc, insa, parca sunt totusi cam mari.

- creditul rapid il intalnim si la FRFS, parte a Garanti Bank, o societate nebancara relativ noua pe piata romaneasca;

Cam acestea ar fi posibilitatile de obtinere a unui imprumut nebancar rapid, in 48 de ore maxim. Deci, se poate!

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies