Imprumut in 24 de ore. Bani rapid de la IFN.

Imprumut rapid obtinut in 24 de ore de la IFN-uri. Posibilitati de a face rost de bani urgent.

Cum fac rost de bani in 24 de ore? Cine acorda imprumuturi nebancare in 24 de ore? Cum obtin un credit rapid in 24 de ore?

In primul rand trebuie sa beneficiezi de rapiditate si de operativitate in obtinerea raspunsului, in sensul eligibilitati de creditare. In al doilea rand, trebuie sa completezi corect formularele solicitate de institutia financiara si sa faci vizibil profilul tau din punct de vedere al trecutului in privinta creditarilor.

Creditele nebancare rapide sunt produse financiare ce aduc profit societatilor nebancare ce le pun la dispozitia clientilor.

Noul concept de imprumuturi nebancare rapide este unul destul de bine primit de catre populatie, desi dobanzile practicate la acest segment de credite sunt mari.

Criza economica si restrictiile impuse de catre BNR au dus la inventarea unor noi tipuri de produse financiare, noile credite pentru retail, creditele rapide nebancare.

In ultima vreme, majoritatea Institutiilor Financiare Nebancare au inceput sa practice creditarea rapida, imprumuturile urgente ocupand un segment important din serviciile oferite de aceste societati nebancare catre populatie.

Conjunctura nefavorabila aparuta odata cu criza din Romania coroborata cu eliminarea practica a creditelor de consum din magazine (au ramas cardurile nebancare din magazine), au stimulat reinventarea creditelor pentru retail si aparitia segmentului de imprumuturi nebancare, in special a celor rapide.

Pentru mai multe informatii privind imprumuturile nebancare, cititi si alte articole din site-ul nostru.

Ce presupune un imprumut nebancar rapid si cine il acorda?

Imprumuturile nebancare rapide sunt acordate de catre Institutii Financiare Nebancare (acreditate de catre BNR), iar imprumutul nebancar rapid are toate caracteristicile unui imprumut obisnuit, insa, dobanzile practicate pentru astfel de credite sunt mult mai mari, in balans cu rapiditatea cu care sunt acordate si usurinta de acordare a creditelor: fara multe alte, fara garantii, uneori chiar daca ai restante la alte credite, etc.

Printre institutiile nebancare ce ofera imprumuturi nebancare rapide, in 24 de ore se numara si FRFS (Forza Rossa Financiar Services). Dobanzile practicate de aceasta societate nebancara sunt accesibile, iar creditul poate fi acordat in 24 de ore.

Pentru a obtine un imprumut nebancar de la FRFS ((Forza Rossa Financiar Services), trebuie sa indeplinesti niste criterii de eligibilitate:

- pentru accesarea unui imprumut nebancar rapid trebuie sa ai peste 18 ani;
- sa ai o vechime la locul de munca de minim 3 luni de zile;
- sa ai carte de munca sau sa fi persoana fizica autorizata (PFA);
- esti eligibil chiar daca esti pensionar, trebuie sa nu ai peste 69 de ani;
- pensionarii trebuie sa aiba ultimul talon de pensie si decizia de pensionare;

Documentele necesare pentru obtinerea unui imprumut nebancar:

- ultima factura la utilitati (apa, canal, gaze, energie electrica);
- actul de identitate;
- adeverinta de salariu;
- fisa fiscala, pentru a-ti sustine vechimea si plata impozitelor de catre angajator;

- pentru pensionari: ultimul talon de pensie, decizia de pensionare, actul de identitate (si o copie), o factura la utilitati.

Avantajele creditului nebancar de la FRFS (Forza Rossa Financiar Services)

Aprobarea rapida a imprumutului in doar 24 ore.
Fara avans.
Economisesti timp: consultantul nostru vine la tine, asa incat nu este nevoie sa te deplasezi.
Documentatia necesara este simpla, iar intreg procesul de acordare a creditului este transparent.
Nu esti limitat de o destinatie a creditului - il poti utiliza pentru orice ai nevoie.
Ai posibilitatea de achita in rate fixe in lei si nu vei fi afectat de variatiile cursului de schimb.
Costuri reduse: rata dobanzii anuale 9,90%, DAE incepand de la 15,90%.
Se accepta o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie, dividende, contracte de inchiriere, diurne, drept de autor.
Ai posibilitatea de a incheia o asigurare de viata (optionala) in cazul unor evenimente neprevazute (deces, invaliditate, somaj).

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies