Imprumut fara drum la banca cu aprobare rapida

Actualizare martie 25, 2020

Aprobare rapida cu minim de acte, fara deplasari – acestea ar fi doleantele persoanelor aflate in cautarea unui imprumut.

„Nu sunt vremurile sub carma omului, ci bietul om sub vremuri.”

Asa zice un proverb romanesc, insa, nu trebuie sa disperam si sa intram in panica cu aceste vremuri tulburi, ci sa incercam sa trecem cu bine peste ele.

Ne-am gandit sa dezbatem asta tema accesarii unui imprumut cu aprobare rapida, care nu necesita drum la banca.

Oamenii cauta noi metode de a face rost de bani, adaptandu-se situatiei economice actuale.

IFN-urile au dezvoltat de ceva vreme modalitati de accesare a unui imprumut online, cu aprobare rapida, fara documente fizice, fara deplsari la sediu.

Unele ofera posibilitatea gestionarii la domiciliu a imprumutului, aspect util celor ce nu au acces la internet, ori care nu sunt familiarizati cu online-ul.

Nu trebuie sa mergi la banca cu acte, nici sa iesi afara din casa. Dupa ce imprumutul ti-a fost aprobat, reprezentantii IFN-urilor te vor sfatui ce este de facut.

Cum poti beneficia de un credit cu aprobare rapida exclusiv online 2020?

Lucrurile sunt simple, iata ce ai de facut:

– aplici pe pagina unei societati nebancare autorizate (verifica intai daca e inscrisa in registrele BNR)
– completezi formularul pus la dispozitie
– incarci in aplicatie orin trimiti pe email acte solicitate
– astepti sa ti se verifice cererea de credit
– vei fi anuntat dupa un timp rezonabil daca imprumutul ti-a fost aprobat
– urmeaza sa ti se vireze banii in cont, ori sa-i primesti acasa (accesarea la domiciliu dureaza mai multe – pana in 48 de ore).

Dupa cum puteti observa, nu este deloc complicat, aceasta fiind o modalitate simpla de a accesa un credit cu aprobare rapida.

Unele IFN-uri se lauda chiar cu o aprobare pe loc pentru produsele lor. Sunt si societati nebancare care promit acces la bani in doua ore de la accesare.

Din fericire, un astfel de credit cu accesare online, fara deplasare, nu vine cu problemele clasice afarente creditelor ce necesita o eligibilitate crescuta.

Obtinerea acestui credit cu aprobare rapida 2020 este extrem de simpla, insa, daca nu te descurci cu accesarea, poti solicita ajutorul reprezentantilor societatii la care accesezi.

Costurile unui asemenea credit nu sunt mici, dobanzile fiind menite sa acopere riscurile pe care creditorii si le iau acceptand persoane cu eligibilite scazuta.

Daca nu vrei sa pierzi timpul, poti solicita un credit cu aprobare rapida cu gestionare la domiciliu, caz in care un agent te va vizita acasa si te va indruma.

Un alt aspect pozitiv al acestor imprumuturi este acela ca permit accesul si persoanelor cu varsta mai ridicata, adica pensionarilor. De regula varsta variaza intre 18 si 75 de ani. Conditia esentiala este sa aveti venituri suficiente rambursarii la timp a banilor imprumutati.

Accesarea unui imprumut fara deplasare in Romania

In aceste vremuri, daca vrei un credit in Romania, trebuie sa demonostrezi ca ai un grad de indatorare mic, sub pragul legal (40% la creditele in lei si sub 20% la creditele in euro).

Noi anticipam cumva miscarile care se vor ivi in piata financiara, in sensul in care, cu siguranta vor aparea noi produse adaptate acestei situatii unice.

Cu siguranta si bancile si IFN-urile vor incerca sa vina mai aproape de cetatean, spargand cumva barierele.

Deocamdata stim ca de la unele IFN-uri poti imprumuta chiar daca ai avut datorii in trecut si esti inscris in baza de date a Biroului de Credit.

Iti atragem atentia sa fii atent la informatiile oferite de societatea la care te-ai hotarat sa aplici pentru un credit.

Chiar daca iei un credit online fara acte, asta nu inseamna ca nu trebuie sa cunosti care iti sunt obligatiile contractuale si care sunt consecintele in unele situatii.

Fii rabdator si citeste tot ce ti se pune la dispozitie, intreaba daca ai nelamuriri.

Daca esti temator sa aplici online de unul singur, poti cere suport la IFN-ul ales. Poti vorbi cu un consilier pus la dispozitie pentru a afla lucrurile care te intereseaza.

Daca esti multimit de lucrurile aflate, poti incepe sa verifici cum stai cu eligibilitatea si sa aduni documentele solicitate la accesare. Multe societati nebancare cer la accesare copii scanate dupa actul de identiate si extrasul de cont. Altele solicita acordul tau de verificare ANAF si de consultare a Biroului de Credit. Verificarea la ANAF are ca scop identificarea veniturilor tale si implicitt a determinarii gradului de indatorare. Consultarea Biroului de Credit se face ca masura pentru determinarea istoricului de plata din trecut.

Cine acceseaza astfel de credite

Pentru ca multe cereri vin din partea pensionarilor cand e vorba de credite fara deplasare, le sugeram acestor persane sa solicite asistenta la completarea formularelor necesare accesarii unui imprumut.

Multe persoane se intreaba daca exista solitii de creditare si pentru cei cu istoric negativ. Sunt unele IFN-uri care accepta inca la creditare persoanele cu istoric negativ. Altminteri, solutii de finantare pot identifica aceste persoane la Casele de Amanet, daca au un bun de valoare in proprietate.

Luati in calcul si sumele de care aveti nevoie. Multe produse nebancare sunt limitate ca suma si perioada de acorda, in special cele care se acorda rapid, fara multe acte.

Conditiile variaza de la IFN la IFN, de aceea tu trebuie sa-ti stabilesti de la inceput prioritatile.

Vestea imbucuratoare este ca si bancile au inceput sa acorde credite cu aprobare rapida online. Nu toate, cateva, dar e un pas important in directia simplicarii acordarilor bancare.

Sfatul nostru este sa nu va hazardati in a solicita imprumuturi mari pe care sa nu le puteti rambursa. Fiti atenti la conditii, la costuri, la penalizari.

Inainte de a aplica propriu-zis pentru un credit, calculati-va si voi riscurile, asa cum si creditorii o fac.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies