Imprumut online fara acte – solutii si pentru cei inscrisi in BC

Obtinerea unui imprumut online fara acte reprezinta o solutie pentru cei inscrisi in BC, care au avut in trecut restante la banci

Unele IFN-uri accepta sa-i imprumute pe restantierii bancilor, pe cei inscrisi in BC. De regula produsul financiar oferit de aceste societati este un credit online fara acte acordat extrem de rapid.

Va fi 2019 anul in care va creste semnificativ creditarea la banci si IFN-uri?

Daca ar fi sa analizam ultimele masuri legislative in domeniu, am ajunge la concluzia ca acesta ar fi trendul.

Modificarile aduce OUG-ului 114 aduc noi abordari asupra creditarii. Pe de-o parte bancilor le sunt taxate o parte din active, pe de alta parte, daca creditarea depaseste o anuita tinta prestabilita, aceasta taxa se diminueaza semnificativ. Si atunci, putem sa presupunem ca ar fi in interesul institutiilor financiare sa accelereze un pic pe partea de creditare.

Ma uitam la o statistica zilele trecute din care reiesea ca la capitolul credite in euro stam foarte prost. Se inregistreaza o scadere spectaculoasa in ultimii ani. E adevarat ca s-au inmultit creditele in lei. Si, deocamdata vom avea un nou indice la care se vor raporta creditele, ROBOR-ul fiind deja de domeniul trecutului.

Nu stiu daca va mai amintiti dar, acum cativa ani in urma dobanzile la creditele in lei erau mari spre uriase. Intre timp, ele s-au stabilizat destul de mult, iar dobanzile au ajuns la un cost destul de rezonabil in raport cu economia actuala.

Nu stim care o sa fie mutarea bancilor vis-a-vis de noile conditii legislative, putem doar sa presupunem.

Daca ar fi sa ne spunem parerea, ar fi oarecum normal din parta bancilor sa evolueze pe partea de credite in euro. O sa vedem insa vare va fi trendul si cum vor trece clientii de aeasta rascruce.

Deocamdata, pentru cei ce cauta sa se imprumute online fara acte in 2019, exista credite nebacare. Se obtin rapid si sunt disponibile si pentru cei inscrisi in BC.

Obtinerea unei sume de bani prin accesarea unui credit rapid fara acte nu mai este demult un proces complex de lunga durata. Este pur si simplu o formalitate.

Multe IFN-uri permit accesarea online, altele chiar si telefonic, daca esti client vechi.

Totusi, ca sa soliciti un imprumut online fara acte fizice, ai nevoie de o sursa de venit, pentru ca IFN-urile iti solicita extrasul de cont.

Daca ai o cheltuiala mare de facut si te aflii in pana de bani, poti sa apelezi la un credit de urgenta de la IFN.

Imprumturile rapide din portofoliul IFN-urilor se acceseaza in baza unui act de identitate si a unei dovezi de venit. Pentru ca multi clienti fug de verificarea in Biroul de Credite, unele IFN-uri specifica si acest lucru in ofertele lor, si anume, ca admit restantieri la finantare.

Nu ai nevoie de acte fizice pentru a accesa online.

Un credit rapid fara acte 2019 reprezinta o forma facila de accesare a unei sume mici de bani pe termen scurt.

Ultimele tendinte in materie de microcredite sunt de diminuare a acestor produse. Ele s-au modificat destul de mult in ultima vreme, indeosebi pe partea de perioada de acordare.

Astfel de credite online fara acte nu-ti dau accesul la sume prea mari de bani. De regula nu poti imprumuta mai mult de 3 – 5 mii de lei.

Daca aplici online pentru un imprumut rapid fara acte, nu trebuie sa te mai deplasezi. Contractul se incheie tot online ori ti se trimite acasa prin curier sa-l semnezi si sa-l retrimiti institutiei.

Datorita reglementarilor din ultimii ani, creditele nebancare au capatat o transparenta destul de mare. Transparenta in costuri a determinat cresterea increderii clientilor in aceste produse financiare.

IFN-urile nu practica comisioane ascunse, ori alte costuri supriza.

Dobanzile sunt fixe.

Poti obtine un astfel de credit fara adeverinta de venit, deci, nu trebuie sa afle cei unde lucrezi despre problemele tale financiare. Actul doveditor al veniturilor solicitat de IFN-urile ce acorda credite rapide este de regula extrasul de cont bancar unde iti incasezi veniturile.

Printre IFN-urile la care puteti accesa un credit rapid online fara acte in 2019, amintim aici: Credius, Fast Finance, IFN Extra Finance, CreditFix, Ferratum, etc.

(Visited 130 times, 1 visits today)

One Response

  1. CristineBig Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies