Imprumut cu accesare imediata si aprobare pe loc

Actualizare iulie 22, 2019

Obtinerea unei sume de bani in regim de urgenta presupune sa accesezi un imprumut imediat si sa obtii aprobarea pe loc.

Cand esti intr-o situatie financiara dificila, speri sa obtii suma de bani dorita intr-un timp foarte scurt. In fapt, ai vrea sa accesezi imediat si sa obtii, daca e posibil, aprobarea pe loc, imediat dupa ce ai completat formularele.

Unii oameni, desi s-ar califica fara probleme pentru creditele de nevoi personale, au nevoie de bani intr-un timp foarte scurta. Acesta este motivul pentru care se orienteaza din start catre creditele urgente de la IFN – adica catre acele produse care le pun la dispozitie aprobarea pe loc.

Nu e deloc dificil sa faci rost de bani in cateva ore de la accesare. Se poate la multe IFN-uri. Dar, vestea buna este ca se poate si la unele banci. Da! Ati auzit bine. Mai nou sunt si banci care acorda credite online, direct din contul de client de pe platforma bancii. Astfel ca, nu li se mai cer documente acelor clienti, nici alte acte. Si este de inteles. Acei oameni, isi incaseaza veniturile prin repsectiva banca, deci, banca stie ce venit are si daca se incadreaza gradului de indatorare admis.

Daca nu indeplinesti totusi conditiile de eligibilitate de la banci, ori daca nu iti incasezi veniturile prin bancile care permit accesarea online, poti accesa direct de la IFN.

Sunt cateva IFN-uri care nu consulta Biroul de Credit, adica accepta si restantieri – acele persoane cu un trecut negativ vis-a-vis de creditare. Niste exemplemple clare ar fi: Viva Credit, Credius, Telecredit, IFN Extra Finance, Fast Finance.

Cand esti intr-o pana de lichiditati si nevoia te impinge sa te imprumuti, poti sa iti evaluezi situatia inainainte de a alege intre o institutie financiara ori alta.

La banca sunt anumite cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti: sa ai o anumita vechime in munca, sa ai un anumit venit minim (si IFN-urile il solicita, dar pragurile nu sunt comparabile), sa ai un anumit grad de indatorare, sa ai un anumit scoring in BC, sa nu ai restante active, etc.

IFN-urile, pe de alta, sunt mai permisive. Accepta si venituri mai mici, si vechime mai redusa (unele nici nu pomenesc de vechime in munca). Unii oameni cauta sa obtina un credit fara vechime in munca, fiind angajate de foarte putin timp. Fireste ca la banci au acces dificil. Doar IFN-urile accepta persoane cu vechime redusa in munca.

Pentru a imprumuta pe loc, cu aprobare imediata, ai la indemana multe oferte online nebancare.

Printre cele mai cunoscute oferte de credite cu accesare imediata si aprobare pe loc, amintim aici:

1. Viva Credit – linia de creditare pe 5 ani. O solutie facila si pentru cei cu istorig negativ. Cei de la Viva ofera o suma de bani de maxim 2000 de lei pentru o perioada de 5 ani. Daca rambursezi aceasta suma oricand, o ai in continuare la dispozitie, deci poti dispune de ea pe durata contractului de creditare. Daca rambursezi imprumutul in primele 30 de zile, nu platesti dobanda. La Viva Credit ni se promite virarea banilor in cont in doua ore de la accesare, daca este in timpul programului de lucru al IFN-ului. Linia de credit pe termen lung Viva Credit este fateta nou a vechiului credit pana la salariu – celebru produs al celor de la Viva.

2. IFN Extra Finance – cu al lor ExtraSimplu un credit ce-ti pune la dispozitie sume de pana la 5.000 de lei pentru maxim 30 de zile. Se acceseaza super rapid. Cererea de credit si documentele trimise sunt analizate in 2 ore. Iar aprobarea este aproape imediata. Banii ii primesti in contul bancar, transferul depinzind de schimbul interbancar.

3. CreditFix ofera un credit de pana la 3.000 de lei, pentru prima accesare dispui de maxim 2.000 de lei. Perioada de rambursare maxima este de 62 de zile. Si CreditFix accepta persoane cu istoric negativ, adica acorda credite celor inscrisi in BC ca rau platnici. De la Credit Fix puteti accesa si un credit de nevoi, in cuantum de pana la 10.000 de lei. Insa, primul produs de care v-am vorbit este cel ce poate fi accesat rapid, cu aprobare pe loc.

(Visited 309 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies