IFN-uri independente in Romania

Institutiile Financiare Nebancare din Romania se impart in doua mari categorii, anume, cele independente si cele legate de banci.

 

In aceasta categorie ne vom ocupa de IFN-urile idenpendente din Romania, adica cele ce nu au vreo legatura cu bancile ori cu alte institutii financiare. Din aceasta categorie amintim pe cele mai mari dintre ele: Cetelem, TBI Credit, Provident, etc.

Institutiile Financiare Nebancare sunt in general institutii ce functioneaza autorizate de BNR si sub atenta verificare a acesteia, deci, ofera siguranta clientilor.

Conditiile de eligibilitate pe care clientii trebuie sa le indeplineasca pentru a se imprumuta la aceste societati nebancare sunt in general lejere, ele rezumandu-se, in general la buletinul de identitate, la o adeverinta de venit sau fluturas de salariu, la avea domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei si o varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani.

Smile Credit

Smile Credit IFN ofera credite rapide online zambitoare, fara dobanda daca rambursezi sumele imprumutate in 3 zile de la accesare.

Mai departe

Mindi

O noua societate nebancara si-a facut aparitia in pesiajul financiar romanesc, este vorba de Mindi IFN S.A.

Mai departe

ExtraSimplu

Imprumutul pe care vi-l vom detalia mai jos numit Creditul ExtraSimplu, este unul din categoria celor facile, obtinut rapid, cu acte putine.

Mai departe

Fast Finance

Fast Finance este o institutie financiara nebancara ce are in portofoliu doua tipuri de credite: cu garantii si fara garantii.

Produsul cel mai cunoscut al celor de la Fast Finance este creditul fulger.

Mai departe

Onnen

Onnen este o societate nebancara, parte a Grupului 4Finance, un grup financiar mare din Europa.

Mai departe

Zaplo

Imprumutul rapid online de la Zaplo vine cu dobanda 0 la prima accesare, iar banii ii poti primi in contul tau bancar ori cash, prin ridicare de la orice unitate CEC Bank.

Mai departe

Cetelem

Creditele nebancare marca Cetelem sunt unele din cele mai ieftine produse financiare din bransa. Acest fapt se datoreaza in special numarului mare de clienti de care Cetelem dispune, aceasta societate nebancara consacrandu-se drept una din cele mai importante din piata.

Mai departe

Credius

O Institutie Financiara Nebancara tanara, Credius ofera imprumuturi rapide doar cu buletinul optime clientilor sai, adaptate pe grupe de varsta si pe nevoile fiecaruia.

Mai departe

Easy Credit

Credite rapide cu garantie, aceasta este principala oferta Easy Credit, o societate nebancara autorizata de BNR de la care poti obtine un imprumut urgent in 48 de ore.

Mai departe

iCredit

Imprumuturi doar cu buletinul de la iCredit inseamna obtinerea unei sume de bani intre 400 si 4000 de lei, intr-un interval de maxim 24 de ore, direct la domiciliu.

Mai departe

Patria Credit

Patria Credit este o Institutie Financiara Nebancara ce a evoluat in special in mediul rural, prin creditele nebancare puse la dispozitie micilor producatori agricoli.

Mai departe

Provident

Una din cele mai vizibile societati nebancare din piata este Provident. Aceasta societate ofera imprumuturi rapide la domiciliu pe care le poti accesa online, fara batai de cap.

Mai departe

RoCredit

Microcredite si maxicredite oferite in mod rapid, simplu si flexibil de catre RoCredit, un IFN cu o gama larga de produse de finantare.

Mai departe

Simplu Credit

BSimplu Credit este o societate nebancara autorizata de BNR ce acorda credite rapide pana la salariu, de nevoi personale dar si finantari pentru persoanele juridice.

Mai departe

TBI Credit

Societatea nebancare TBI Credit are in portofoliu cateva produse financiare, printre care, creditele de nevoi personale, cel de achizitie bunuri, carduri de credit, credite auto precum si oferte si promotii periodice.

Mai departe

Viva Credit

Un credit rapid pana la salariu iti poate oferi in mod lejer Viva Credit, o Institutie Financiara Nebancara ce ofera imprumuturi rapide - sume mici de bani, pe perioade scurte de timp.

Mai departe

Ocean Credit

Un credit discret, pentru situatii de urgenta pe care cei de la Ocean Credit ni-l ofera cu o accesare simpla.

Mai departe

Chiar daca la prima vedere, imprumuturile nebancare sunt mai scumpe decat echivalentul bancar al acestora, adica credite de nevoi personale oferite de banci, totusi, la o analiza mai atenta, si mai ales daca discutam de sume mici de bani pe termen scurt, un astfel de credit poate fi util, avand in vedere ca banii se obtin foarte rapid comparativ cu bancile, iar conditiile sunt mult mai usoare, inclusiv la nivelul de venituri minime si provenienta acestora, ca sa nu mai discutam ca societatile nebancare mai trec cu vedere si anumite aspecte legate de datorii mai vechi ale clientilor, de faptul ca sunt restantieri ai altor imprumuturi ori inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies