Documente care atesta venitul pentru accesarea unui credit de la Provident

Actualizare mai 20, 2019

Pentru accesarea unui imprumut Provident sunt necesare dovezi de venit si un act de identitate.

Provident este una din cele mai vizibile Institutii Financiare Nebancare din Romania, fiind printre singurele societati nebancare cu reclama TV. Este de asemenea prezenta constant in mediul online si pe alte canale de informare.

Se stie deja ca de la Provident poti obtine imprumuturi nebancare in conditii destul de lejere, insa, se stie de asemenea ca aceste imprumuturi costa destul de mult, motiv pentru care romanii apeleaza la aceasta societate doar in cazuri de urgenta majora.

Fiind printre cele mai flexibile IFN-uri din piata, avand printre altele si cele mai lejere conditii de eligibilitate, Provident solicita pentru acordarea unui imprumut doar doua acte: buletinul si fluturasul de salariu.

De ce documente am nevoie pentru a solicita un împrumut si care este venitul minim?

Ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania. Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Venitul minim disponibil per solicitant trebuie sa fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie. Sunt acceptate persoanele cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani.

Pentru a afla care este suma maxima pe care o poti primi cu venitul tau te rugam sa suni la departamentul de relatii cu clientii la 021 9877 000 (apel cu tarif normal) de luni pana vineri intre orele 8:00 si 22:00 sau sambata si duminica intre orele 8:00 si 18:00.

La Provident, pentru un credit de 2.500 de lei pentru 62 de saptamani, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 79,03%, iar la final, dupa toate socotelile, imprumutatul ajunge sa plateasca inapoi, 3.484,08 , aproape 1.000 de lei in plus.
– In spatele unor credite obtinute foarte usor se afla dobanzi uriase, apeluri telefonice obsesive, biletele in usa si vizite repetate la domiciliul clientului. Provident a patruns masiv pe piata romaneasca de credite promitand doua lucruri pe cat de clare, pe atat de atractive: imprumutul il primesti in 24 de ore si banii iti vin acasa.

Doua informatii esentiale pe care romanii le-au retinut usor. Din ce in ce mai multi au apelat la Provident fara sa stie prea multe detalii despre dobanzi si conditii de restituire. In spatele acestor credite usor de obtinut se ascund dobanzi mari si o presiune psihica permanenta a agentului care iti ciocaneste la usa in fiecare saptamana sa-ti ceara banii.

La Provident, pentru un credit de 2.500 de lei pentru 72 de saptamani, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 79,03%, iar la final, dupa toate socotelile, imprumutatul ajunge sa plateasca inapoi, 3.484.08 lei.

Astfel, la Provident s-ar plati 56,20 lei pe saptamana, echivalentul a 224,8 lei pe luna.

Ce numar de telefon are Provident? Cum aflu numarul de telefon al filialei Provident din orasul meu?

La data articolului curent, numerele de telefon afisate pe site-ul Provident sunt:

– Numar scurt: 021 98 77

– Numar Romtelecom: 021 275 75 75

– numar SMS: 1805

Programul nostru de Relatii cu Clientii Provident:

  • luni-vineri: 8:00 – 21:00
  • sambata: 9:00 – 17:00

Casuta postala: Provident Financial România, Departamentul de relatii cu clientii, str. Serban Voda nr. 133, Corpul A, etaj 1, sector 4, Bucuresti

E-mail: relatiicuclientii@provident.ro

Va punem la dispozitie informatiile furnizate de Provident Romania. Nu stim perioada de valabilitate a numerelor de telefon.

Acte necesare imprumut Provident

– carte de identitate

– adeverinta de venit (se poate descarca de pe platforma online Provident.ro.)

(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies