Descopera cel mai bun credit online fara acte 2020

Esti tulburat de dificultatile financiare si te intereseaza care sunt conditiile de accesare pentru un credit rapid online fara acte?

Nevoia de bani te poate transpune involuntar in situatii dintre cele mai neplacute.

Sunt persoane care cauta diverite forme rapide de creditare. Un astfel de produs este supranumitul credit rapid online fara acte. Dar cum se defineste el si care este pozitia IFN-urilor si a bancilor vis-a-vis de el vom vedea in continuare.

Dupa cum ne sugereaza denumirea, acest credit rapid online fara acte reprezinta o forma de imprumut ce poate fi solicitat online si prin care obtii rapid o suma de bani, prezentant un numar limitat de documente, si acelea scanate.

Acest concept a fost promovat de IFN-uri, in contrapartida la creditele bancare facile acordate destul de lejer in perioada anterioara crizei economice.

Persoanele ce aspira la obtinerea unui credit rapid online fara acte nu trebuie sa depuna eforturi mari pentru a-l obtine. Au nevoie de buletin si extras de cont, acte sub forma scanata ori fotografiata.

Insusirile unui imprumut de acest tip

In primul rand un astfel de produs financiar reprezinta o solutie pentru depasirea unei dificultati financiare temporare. Astfel de credite nu pot fi tratate ca solutii pe termen lung.

Cei care au nevoie de sume mai mari de bani pe perioade indelungate ar fi bine sa se orienteze catre creditele de nevoi personale, special dedicate unor astfel de cerinte.

Un astfel de produs este indicat persoanelor care vor un credit azi.

Perioada de rambursare

Scopul acestor credite rapide online fara acte este acela de a rezolva o situatie de urgenta, o criza financiara. In consecinta, ar fi bine sa limitam accesarea lor la o perioada relativ scurta, fara sa depasim intervalul de pana la urmatoarea incasare de venit. De aceea aceste produse financiare mai sunt denumite si credite pana la salariu, pentru ca ele nu au perioade de accesare in jur de 30 de zile (exista si varianta de 45 zile – Ferratum, 62 zile – CreditFix).

Alte institutii financiare nebancare au venit cu idei noi in privinta intervalelor de creditare. Spre exemplu cei de la Viva Credit si-au transformat creditul pana la salariu intr-o linie de creditare pe 5 ani (cu posibilitatea de a rambursa in primele 30 de zile, caz in care dobanda este 0).

Cati bani poti imprumuta?

Prin natura lor, aceste produse sunt definite ca microcredite acordate pe perioade scurte de timp. Asadar, sumele de care ai parte accesand un credit rapid online fara acte 2020 nu sunt deloc mari. Majoritatea societatilor care acorda astfel de imprumuturi au maximul plafonului de acordare la 2000 – 5000 lei.

Din fericire, aceste produse se acorda in conditii extrem de lejere, fara giranti, fara garantii.

Desi limitate ca sume, imprumuturile online sunt benefice in situatiile de reala urgenta, cu conditia sa nu intarzii cu rambursarea, ori sa ajungi la reesalonari repetate.

Verificarea eligibilitatii unui credit rapid online fara acte 2020

In ciuda aparentei permisivitati, acest produs necesita totusi indeplinirea unor conditii de eligibilitate din partea solicitantilor.

Chiar daca IFN-urile sunt deosebit de ingaduitoare in acest caz, persoanele care aplica pentru un astfel de imprumut trebuie sa ai un venit minim si sa nu depaseasca gradul de indatorare legal admis.

Venitul se verifica prin intermediul extrasului de cont.

Aprobarea imprumutului

Procesarea ultra-rapida a unui astfel de credit reprezinta facilitatea care atrage cel mai mult potentialii clienti si care. De asemenea, aprobarea rapida a acestor produse inclina balanta in favoarea IFN-urilor in comparatie cu bancile.

Aprobarea unor astfel de credite variaza de la cateva ore la cateva zile.

Unele societati nebancare promit aprobarea in 60 de minute, altele spun ca in 24 de ore se efectueaza aprobarea si in cel mult 48 de ore primesti banii pe card sau la domiciliu.

Aprobarea depinde de mai mult factori: daca ai notat corect datele in formularele online, daca ai actele scanate solicitate, daca ai o sursa de venit care sa iti confere bonitatea solicitata de creditor, daca au un istoric de creditare agreat de societatea la acre aplici.

Costurile produselor

In comparatia dintre creditele bancare si cele nebancare, costurile intotdeauna au fost in avantajele bancilor, spre deosebire de accesare, aprobare si obtinerea banilor.

Dobanzile practicate de IFN-uri sunt mult mai mari decat cele ale bancilor, iar pe segmentul de credite rapide vorbim de o explozie a valorii dobanzilor ce pot varia intre 2.500 si 6.500%.

In medie practica din Romania a acestor firme ce au in portofoliu credite rapide online fara acte are in medie dobanzi intre 0,8 si 2% pe zi

Cum pot obtine un credit fara dobanda?

Unele dintre firmele ce ofera credite online practica costuri 0 la prima accesare. Aceasta oferta reprezinta o metoda de a atrage clientii. Printr-o astfel de oferta cu dobanda 0, IFN-urile se adreseaza exclusiv persoanelor cu care nu au mai interactionat pana atunci.

La majoritatea firmelor ce ofera credite cu dobanda 0, intervine dupa perioada de rambursare agreata la inceput, dobanzi penalizatoare. Daca clientul isi reesaloneaza creditul atunci dobanzile pot fi mai mici decat cele prevazute ca penalizari pentru depasirea datei scadente.

Conditie de varsta

Persoanele care acceseaza un credit rapid online fara acte trebuie sa aiba de regula o varsta mai mare decat 18 ani (unele societati merg de la 21 ori chiar 24 de ani limita minima de varsta).

In unele cazuri exista si limitari pe varsta maxima, de regula aceasta situandu-se intre 65 si 70 de ani.

Conditie de venit

Chiar daca conditiile de accesare de la IFN sunt mai usor de indeplinit decat cele de la banci, totusi trebuie sa faci dovada unui venit lunar stabil de preferat incasat in contul bancar pentru a putea oferi drept dovada extrasul de cont.

Veniturile acceptate de IFN-uri acopera o plaja mai larga de surse decat cele permise de banci. Veniturile acceptate de IFN-uri: salariale, pensii, chirii, dividente, contract de management, venituri din activitati independente, venituri obtinute din profesii liberale, indemnizatie crestere copil, indemnizatie de somaj etc.

Avantajele unui credit rapid online fara acte

– accesare rapida online
– nu necesita deplasare
– acte putin si acelea scanate ori fotografiate (se cere de regula CI si extras de cont)
– aprobarea rapida
– virarea rapida a banilor in cont
– gestionarea simpla a imprumutului prin intermediul contului personale deschis pe platforma IFN-ului
– dispui de bani cum doresti
– daca esti la prima accesare, benficiezi de dobanda 0

Dezavantaje:

– costuri mari, uneori exagerat de mari (am afirmat anterior ca DAE-ul poate varia intre 2.500% si 6.500%)
– penalizari mari
– accesul la sume mici de bani
– perioada de accesare este redusa

(Visited 271 times, 1 visits today)

One Response

  1. C Florentina Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies