Cumparaturi cu credit pe loc

N-ai bani de cumparaturi? Vezi cum poti solicita un credit in magazin BT Direct. Solutii simple de finantare.

BT Direct este divizia nebancara a grupului financiar Banca Transilvania. Vorbim de o institutie financiara nebancara ce ofera varii servicii si produse financiare de creditare directa in magazin, creditare online, de nevoi, ori prin intermediul cardurilor.

BT Direct a fuzionat cu ERB Retaiil Services formand un nou BT Direct, inregistrat la BNR in ianuarie 2020.

Noi dorim sa va prezentam astazi creditul ce poate fi accesat din magazin ce se regaseste in porfoliul BT Direct.

Pentru ca de multe ori cumparaturile ne dau batai de cap, mai ales cand vine vorba de sume mai mari de bani ce ne depasesc bugetul nostru obisnuit, este bine sa stim ca exista si aceasta posibilitate in piata, si anume, aceea de a contracta un credit pe loc din magazin.

Cum functioneaza aceasta creditare in magazin?

In fapt, lucrurile sunt simple: daca mergi intr-un magazin si vrei sa-ti cumperi un anume produs dar nu ai toata suma necesara, poti solicita pe loc o finantare BT Direct si ti se va oferi posibilitatea de a-l achita in rate.

Costurile acestui credit in magazin sunt fixe, avand in vedere ca dobanda este fixa pe intreaga perioada de derulare a creditului.

Creditul se acorda pe loc, acu acte putine, fara adeverinta de venit, doar in baza verificarii la AAF (cu acordul clientului).

Poti imprumuta astfel pana la 40.000 de lei.

Nu este nevoie de avans pentru contractarea acestui produs.

Creditul in magazin de la BT Direct se poate accesa din magazinele fizice ori din cele online.

1. Creditul in magazin fizic

Pentru a accesa direct din magazin, trebuie sa cumperi produse dintr-un din magazinele partenere BT Direct.

Semnezi pe loc actele de creditare si ridici produsele din magazin. Ai acces la peste 500 de locatii ce pot fi descoperite usor de pe platforma online a BT Direct.

Actele necesare contractarii in magazin: cartea de identiate, adeverinta de venit ori cupon de pensie, in cazul in care nu ai venituri inregistrate la ANAF. Daca veniturile iti sunt inregistrate la ANAF, nu este nevoie de un alt act doveditor al veniturilor.

Dupa ce accesezi, in cel mult trei zile vei primi acasa cardul Direct. Dupa ce primesti cardul, vei primi si PIN-ul. Pasul urmator este sa activezi cardul, sunand la nr de telefon 021 308 4000.

2. Credit in magazin online

Una dintre cele mai facile finantari este aceasta pe care o poti solicita atunci cand doresti sa achizitionezi ceva dintr-un magazin online.

Procedura este simpla:
– adaugi produsele in cos
– alegi optiunea de plata prin intermediul creditului online BT Direct si completezi formularul cu datele tale
– vei fi sunat in scrut timp pentru detalii legate de cumparaturile tale

Actele necesare pentru contractarea unui credit in magazine online:

– carte de identitate
– adeverinta de venit ce poate fi descrcata de pe site-ul BT Direct ori ultimul cupon de pensie; daca aveti venituri inregistrate la ANAF, verificarea este mai simpla si nu mai aveti nevoie de adeverinta de venit.

Dupa ce ai urmat acesti pasi, vei primi acasa in maxim trei zile cardul Direct. Imediat dupa vei intra si in posesia codului PIN, urmand sa-ti activezi cardul sunat la nr 021 308 4000.

Program de lucru:

– luni – duminica intre 8 – 20 (pentru urgente legate de carduri serviciul este non-stop)

Sediul BT Direct: Str. Constantin Brâncuşi, nr. 74-76, etaj 3, Cluj-Napoca, iar adresa la care le puteti scrie este Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr.6A, etaj 3, Bucuresti, Sector 2. Puteti de asemenea sa le trimiteti mesaje pe adresa contact@btdirect.ro. Puteti sa ii si sunati la ALO BT Direct 0264 30 2000 ori Cardul Direct 021 308 4000. Informatii suplimentare gasiti pe platforma lor online https://www.btdirect.ro.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies