Credite rapide si permisive

Creditele oferite de IFN-uri sunt mult mai rapide si mai permisive decat cele oferite de banci

Credite rapide oferite de Institutiile Financiare Nebancare sunt multe mai permisive decat cele acordate de banci. Pe langa smedenia de acte ceruta de banci, mai sunt si comisioanele ascunse sau la vedere pe care banca ti le impune atunci cand accesezi un credit rapid.

IFN-urile duc o politica mai permisiva insa, aceasta este dublata si de niste dobanzi pe masura aplicate creditelor rapide nebancare, mult mai mari decat cele ale bancilor.

Creditele rapide prezinta in esenta o caracteristica avantajoasa, care functioneaza pentru marea majoritate a debitorilor. Oricine poate obtine un credit rapid, in conditiile in care ai nevoie urgenta de bani si nu ai alte solutii.

Institutiile Financiare Nebancare acorda imprumuturi rapide, fie fara garantii, fie cu garantii. In cazul creditelor fara garantii, riscurile asocietate sunt acoperite exclusiv din dobanzi. Cand vine vorba de creditele garantate, lucrurile se schimba radical, nu numai ca dobanzile scad simtitor, dar, si conditiile de eligibilitate sunt mult mai lejere, iar solicitarile privind veniturile sunt mult mai flexibile. Avantajul acestor imprumuturi rapide deriva si dintr-o mare flexibilitate in privinta extensiei creditului, la cererea clientului, insa, acest lucru este bine de evitat, pentru ca se va ajunge la costuri foarte mari. In cazul creditelor fara garantii, sumele imprumutate sunt destul de mici, pe cand la creditele cu garantii, sumele variaza de la mici sau mari, in functie de valoarea garantiei, pe care o disponibilizezi in vederea obtinerii unui credit nebancar.

Cand vine vorba de permisivitate, aceasta creste odata cu crestere garantiei pe care o ai la dispozitie, precum si cu veniturile tale. In cazul imprumuturilor negarantate, permisivitatea este data strict de venituri si de antecedentele tale ca si creditor. Daca ai restante, permisivitatea va fi mai mica iar conditiile de eligibilitate mult mai stricte.

In piata financiara din Romania exista o serie de institutii ce va pot acorda imprumuturi rapide de bani; printre cele mai permisive se numara IFN-urile si C.A.R.-urile. Unele dintre aceste societati va ofera chiar si posibilitatea de a accesa online un imprumut, va pune la dispozitie si calculatoare de credit, si simulatoare de rate.

Doar in cateva minute puteti accesa un imprumut rapid, procesarea datelor si incasarea efectiva a banilor nu poate sa dureze mai mult de 48 de ore, pentru sumele mici.

Credite nebancare rapide sunt accesate in special pentru imbunatarii in casa, pentru cumpararea unei masini, pentru acoperirea unor datorii, etc. Sumele creditelor rapide nu sunt mari, dar faptul ca puteti dispune rapid de bani este un lucru pozitiv. Este indicat sa apelati la aceste credite doar in situatii de urgenta, in niciun caz ele nu sunt destinate pentru satisfacerea unor mofturi personale.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies