Credite rapide pentru restantieri 2018

Esti rau-platnic si ai scoring negativ in Biroul de Credit? Exista credite rapide pentru restantieri si in 2018!

Si in 2018 vom gasi in portofoliul IFN-urilor oferte de credite rapide pentru restantieri, accesibile si celor inscrisi in BC.

Cu siguranta conditiile de accesare pentru aceste produse financiare de tip rapid sunt lejere, ele putand fi contractate ca si pana acum, online, prin telefon si chiar prin SMS.

Restantierii bancilor, cei care sunt considerati rau-platnici si sunt inscrisi in Biroul de Credite se gasesc in diverse situatii. Stim ca nu toate IFN-urile acorda credite rapide restantierilor in 2018, insa, multe dintre aceste societati acorda imprumuturi clientilor care nu prezinta potential major de risc, chiar daca sunt inscrisi in lista rau-platnicilor bancilor.

Ultimele IFN-uri patrunse in piata au in ofertele financiare si produse speciale pentru persoanele cu un trecut negativ. Credite rapide nebancare acordate acestor persoane vin din start cu dobanzi mai mari.

Credite nebancare pentru restantieri

Pentru a obtine credite rapide, chiar in conditiile in care esti restantieri, trebuie sa-ti ceri evaluarea restantelor din Biroul de Credite. Nu trebuie sa detii foarte multe cunostinte financiare ca sa poti afla daca mai esti valid in obtinerea unui credit nebancar sau nu. In 2018, IFN-urile in majoritatea lor verifica aceste liste de rau-platnici, insa, nimeni nu le obliga sa nu-ti acorde creditul. Evaluarea este a lor proprie si tine cont de tipul restantei si de concluzia pe care o trag cu privire la capacitatea ta de rambursare a ratelor respectivului credit.

Avand in vedere restantele tot mai mari pe care romanii le au catre banci in anul 2018, apelarea la creditele nebancare a devenit cea mai rapida posibilitate de a face rost de bani, chiar si in conditiile in care esti restantier la creditele bancare.

Chiar si in cazul in care aveti restante in Biroul de Credit, nu trebuie sa va ingrijorati inainte de a solicita un credit, pana la urma nu va taie nimeni capul. In definitiv, IFN-urile isi bazeaza verificarile in special in directia capacitatii dumneavoastra de rambursare a imprumutului si va tine cont de toti factorii, nu va va exclude din start doar pentru ca sunteti restantieri si apareti cu un scoring negativ in baza de date a Biroului de Credit.

Tot ce aveti de facut este sa va informati cu privire la ofertele de imprumuturi rapide de la IFN, pentru ca variatiile de dobanda si de timpi de acordare sunt destul de semnificative. Nu va angajati in a accesa creditului de baza diverse optiuni, cum e de exemplu aceea de gestionare a imprumutului la domiciliu, aceste auxiliare costa destul de mult si va pot impovara destul de mult. De asemenea, cand va hotarati asupra unui credit si vreti sa obtineti banii rapid, calculati-va cu atentie timpul in care doriti sa obtineti banii, acest lucru se va simti in costul total. Cu cat este mai rapid creditul pe care-l luati, cu atat mai mari sunt costurile implicate.

Fiind niste produse financiare destul de cautate de clienti, creditele rapide de la IFN au inceput sa fie produsele de baza ale IFN-urilor, motiv pentru care aceste societati au scos pe piata tot felul de oferte variate si adaptate nevoilor imediate ale oamenilor. Este clar ca aceste imprumuturi se pliaza foarte bine pentru perioadele cu contractii economice, pentru oamenii cu o situatie materiala precara, pentru cei care nu s-ar califica in mod obisnuit pentru un credit de consum, fie el bancar ori nebancar.

Daca ar fi sa enumeram cateva dintre societatile nebancare in portofoliul carora veti gasi astfel de credite rapide pentru restantieri, le-am alege pe cele cu vizibilitate in piata: Viva Credit, Credius, Fast Finance, CreditFix, Easy Credit, etc.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies