Credite rapide nebancare 2018

Modalitati simple si rapide de a obtine credite nebancare online in 2018

Credite rapide nebancare vor acorda majoritatea Institutiilor Financiare in 2018, din simplu motiv ca sunt printre cele mai profitabile clase de imprumuturi.

Pe de alta parte, dupa parerea noastra, riscurile de nerambursare ale acestor credite vor creste odata cu diversificarea ofertelor, insa, inmultirea ofertelor va fi un bun semnal pentru economie.

Pentru ca intram in 2018 cu un avantaj pronuntat al creditarii in lei (in special pe partea de credite ipotecare), vom avea probabil un an destul de interesant din punct de vedere al evolutiei imprumuturilor nebancare rapide acordate in lei. Vom vedea exact care va fi pozitia bancilor vis-a-vis de creditarea in lei, undeva pe la mijlocul anului, cand vom sti ce repercursiuni va avea iarna si mai ales cum va rezista societatea la scumpirile ce se anunta pe la mijlocul anului viitor (ma refer in primul rand la noul calendar al negocierii pretului la gaze).

Se pare ca 2018 va fi anul in care va crestere numarul solicitatilor de credite nebancare din partea persoanelor cu venituri reduse.

Credite rapide nebancare acordate online vor prinde si mai mult teren in 2018, pentru ca tendinta se simte deja in piata, prin faptul ca din partea IFN-urilor au aparut din ce e in ce mai multe oferte, iar bancile nu s-au lasat nici ele mai prejoc. Daca acum doi ani nu exista nici un semn ca vom putea sa obtinem credite bancare online, in prezent aceasta actiune pare una de rutina. Deci, se va insista probabil pe acest segment al creditelor bancare rapide acordate online (cel putin la nivel de preaprobare a imprumutului), iar acest lucru va fi scos in evidenta, in special prin prisma elementului de noutate ce va fi resimtit de catre populatie.

Asa cum spuneam, intram in 2018 cu credite ipotecare acordate in lei mai ieftine decat cele in lei, lucru demult asteptat in piata financiara, in special de BNR. Probabil ca se va simti o scadere a dobanzilor si in cazul creditelor de nevoi personale acordate in lei, pentru ca nu vad vreun motiv care sa disturbe in asemenea cursul incat sa creeze panica printre bancile comerciale. Deci, speram noi la un 2015 cu dobanzi mai mici la creditele in lei pe segmentul de imprumuturi catre populatie.

Deja exista semnale in privinta ieftinirii creditelor bancare. Pe langa tendinta pietii, se simte si o oarecare incercare de relansare din partea unora dintre bancile comerciale. Unele dintre ele au intrat intr-un proces destul de avansat de cosmetizare, de rebrand-uire. Probabil ca vor dori sa-si lanseze noile imaginii cu oferte de creditare care sa-i atraga pe clienti. Si apoi, ce-i atrage cel mai puternic pe clienti? Dobanzile reduse! Deci, toate semnele ne indeamna sa credem intr-un 2018 mai activ pentru creditare, in special pentru cea bancara. Pe segmentul creditelor nebancare, vor fi in continuare la mare cautare imprumuturile rapide acordate online, poate chiar vor creste ca volum, insa, vom vedea ce se va intampla in functie de cum va reactiona piata la noile alinieri de preturi, pregonizate pe la mijlocul lui 2018.

Ca majoritatea cetatenilor acestei tari, si eu astept la o relansare a creditarii, pentru ca economia sa mai primeasca o gura de oxigen, binemeritata si binevenita. Este clar ca ce s-a intamplat cu creditele rapide doar cu buletinul de dinainte de criza economica, n-a fost un lucru fericit, insa, nici sa trecem in extrama cealalta si sa nu mai acordam niciun leu catre populatiei, sa traim doar din operatiunile bancare. In fine, probabil ca si bancile aveau nevoie de o cosmetizare, deci, poate le-a prins si lor bine aceasta perioada, insa, este cazul sa se incheie aceasta perioada neagra pentru creditarea din Romania si sa se simta in sfarsit ca avem si noi un sistem bancar corent, puternic, si care nu se inclina la orice adiere.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies