Credite online. Bani pe internet de la IFN.

Credite rapide online. Banii la un click distanta!

Creditele rapide online nu inseamna doar comoditate, inseamna si usurinta, rapiditate, si mai ales, fara birocratie, fara stat la ghisee, fara discutii interminabile cu angajati corporatisti plictisiti si plictisitori.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi comod in fotoliu sau chiar in pat, daca ai un laptop la indemana, sa accesezi pagina IFN-ului dorit si sa aplicati online pentru un credit. Nimic mai simplu! Nimic mai rapid!

Trebuie doar sa fi atent sa completezi corect campurile formularului online, astfel incat sa nu intarzi mai mult decat e nevoie aprobarea creditului.

Am nevoie de bani rapid! Cum aplic online pentru un credit nebancar? Cine ofera credite online?

Creditele rapide online se numara printre cele mai accesate produse financiare, fiind preferate de clienti, in special de cei ce nu s-ar califica in mod normal pentru un credit (citeste).

Un alt aspect important este ca, accesarea online a imprumuturilor nebancare a avut un trend ascedent, aproape urcand pe acelasi grafic cu apropierea romanilor de calculatoare, cu cresterea numarului utilizatorilor de internet, asa cum de altfel era si normal.

Cele mai active societati ce ofera credite rapide online raman IFN-urile, insa, usor-usor incep sa apara si banci ce vor dezvolta sisteme de accesare online a creditelor, iar un inceput se simte, in special la bancile mai mici, cele care inca mai acorda imprumuturi si nu supravietuiesc din actiunile curele ale multinationalelor, ori din viramentele bugetarilor, precum bancile mari comerciale.

Un formular online aferent acesarii unui credit nebancar reprezinta o modalitate usoara de a informa IFN-ul asupra datelor tale personale. Odata ce ai dat datele personale, vei fi contactat de un colaborat al respectivului IFN, reprezentant ce-ti va oferi toate informatiile necesare.

Pe masura ce internetul evolueaza, evolueaza si sistemele online de accesare ale unui credit, astfel ca, daca acum cativa ani in urma trebuia sa pierzi o ora ca sa completezi toate campurile solicitate de IFN, acum nu-ti ia mai mult de 5-10 minute pentru un astfel de formular.

De asemenea, in prezent, toate IFN-urile dispun pe site-ul propriu de calculator de rate care-ti ofera informatiile necesare legate de rata lunara, de suma maxima pe care o poti accesa, de perioada de creditare, de dobanzi, de comisioane, etc.

Iata cateva din cele mai bune variante de creditare online, existente pe piata:

1. Crediul online de la Cetelem
Cetelem C-net este creat pentru a facilita clientului persoana fizica accesul direct la procesul de obtinere a creditului, fara intermediari. Aplicatia online poate fi accesata direct de catre solicitantul imprumutului, prin internet, si nu implica niciun fel de costuri suplimentare in afara de cele aferente creditului. Completeaza acum cei 3 pasi :

2. Creditul online de la RoCredit
Cu RoCredit economiseste timp si aplica online pentru oricare dintre produsele RoCredit.

3. Creditul online de la BRD Finance
BRD Finance acorda credite online persoanelor care achizitioneaza pe internet produse produse electronice, electrocasnice sau IT&C din magazinul eMag.ro.

4. Creditul online de la Viva Credit
Aplica acum pentru un imprumut Viva Credit, 100% online primesti in cont 500 RON. Completezi cererea de credit Online. Primesti rapid aprobarea. Banii sunt transferati in contul tau astazi*

5. Creditul online de la Simplu Credit
Credit de pana la 10 000 ron pe o perioada de pana la 36 luni! Poti aplica online! lientii SIMPLU CREDIT care contracteaza un credit de nevoi personale si achita ratele la scadenta beneficiaza de reducere 5% aplicata la rata lunara.

6. Creditul online de la iCredit
Suma creditului pe care il oferim este cuprinsa intre 400 de lei si 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima data, suma pe care v-o putem acorda este de maximum 1200 de lei. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale. Poti aplica online pentru creditul de la iCredit.

Acestea ar fi cateva din ofertele de creditare online ale societatilor nebancare.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies