Credite nebancare

Informatii utile despre creditele nebancare

O treime din creditele acordate de IFN-uri sunt neperformante. Motivul? Fiind niste credite fara garantii, ale caror riscuri sunt acoperite doar prin dobanzi, clientii nu sunt constransi sa le ramburseze.

Fiecare din noi suntem familiarizati cu ceea ce inseamna imprumuturile nebancare, fie personal, fie prin vecini, rude, cunostinte.

De asemenea, toti cunoastem cazuri in care oamenii ajung sa nu-si mai plateasca creditele contractate de la institutiile financiare nebancare. Fiecare caz in parte este special, grav si demn de mila, insa, de asemenea, fiecare caz in parte a contractat respectivul credit, cu slabe posibilitati de a-l returna.

De fapt, aici sta mentalitatea romanilor. Majoritatea celor care contracteaza un imprumut nebancar o fac nu pentru ca este mai flexibil, mai usor de accesat si ia mai putin timp. Nu acestea sunt insa motivele reale ale accesarii creditele nebancare; motivele adevarate pentru care se opteaza pentru ele deriva tocmai din imposibilitatea indeplinirii conditiilor de eligibilitate si de foarte multe ori, de imposibilitatea returnarii oricarui tip de credit.

Asa se face ca, la nivel de tara, credite nebancare aduc profit societatilor care le acorda, totusi, pierderile suferite de acestea sunt mari.

Solutii datornici 2019 - credite rapide chiar daca esti in BC

Solutii pentru datornicii bancilor sunt oferite de firmele non-bancare din piata prin ofertele lor de credite rapide doar cu buletinul si un extras de cont.

Mai departe

Viva Credit si-a imbunatatit creditul pana la salariu

De acum creditul pana la salariu al celor de la Viva s-a transformat intr-o linie de credit pe 5 ani. Daca rambursezi in 30 de zile, dobanda este 0.

Mai departe

Exista banci la care poti apela pentru refinantarea unor credite nebancare?

Da. Exista banci la care poti apela pentru refinantarea unor credite nebancare. A unuia ori a mai multora.

Mai departe

Imprumuturi online nebancare fara adeverinta de venit

Poti beneficia de un credit online rapid fara adeverinta de venit daca apelezi la o institutie nebancara

Mai departe

Cele mai noi oferte de credite nebancare

De la noi veti afla ce IFN-uri noi au mai aparut in piata, ce produse noi s-au mai lansat, ce servicii speciale au mai inventat societatile financiare, atat IFN-urile cat si bancile.

Mai departe

Credite nebancare catre restatieri

Restantierii bancilor, cei inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ, mai pot obtine imprumuturi nebancare?

Mai departe

Credite nebancare online

Printre modalitatile de a accesa un credit nebancar se numara si varianta online, varianta de implica intrarea pe platforma online a unei astfel de societati si completarea formularelor de credit solicitate de catre aceasta.

Mai departe

Cele mai bune oferte de credite nebancare din piata

Un credit bun este acela ce-ti inndeplineste nevoile imediate. Plecand de la acest principiu, Institutiile Financiare Nebancare au scos pe piata o serie de produse si servicii adaptate nevoilor clientilor.

Mai departe

Credite nebancare rapide

Motivele pentru care oamenii apeleaza la credite nebancare rapide sunt in general cele ce implica o anumita urgenta: fie achizitia unor obiecte de strica necesitate, fie plata unor cheltuieli de genul celor de intretinere, fie cu ocazia unor evenimente fericite (nunta, botez) ori nefericite (deces, boala).

Mai departe

Creditul auto

In Romania, piata auto s-a prabusit practic odata cu criza economica. Creditele auto si vanzarile de automobile au fost tinute in viata prin celebra de acum perfuzie, "programul Rabla".

Mai departe

Creditul de achizitie

Creditele de achizitie sunt destinate cumpararii unor bunuri cu folosinta indelungata: case, terenuri, etc. Cel mai mare volum al creditelor de achizitie intalnit in piata financiara din Romania este ocupat de creditele ipotecare sau imobiliare.

Mai departe

Creditul de nevoi personale

Prin definitie, creditele de nevoi personale sunt produse financiare cu destinatie tinta catre persoanele fizice, pentru satisfacerea unor nevoi curente.

Mai departe

Despre IFN-uri

IFN-ul este o institutie financiara nebancara care ofera credite. Didferenta dintre o banca si un IFN este data de faptul ca bancile pot tine depozite pe cand IFN-urile nu.

Mai departe

Case de amanet (I)

Case de amanet: adrese, numere de telefon, detalii amanet

Mai departe

Case de amanet (II)

Case de amanet: adrese, numere de telefon, detalii amanet

Mai departe

Imprumuturi nebancare

Daca v-ati decis sa apelati la aceste imprumuturi nebancare, dorind sa faceti rost de bani usor, fara batai de cap la accesare si intr-un mod rapid, trebuie sa apelati la societatile ce furnizeaza astfel de servicii, anume, Institutiile Financiare Nebancare.

Mai departe

Institutiile financiare nebancare au invins criza

In conditiile in care romanii nu prea simt iesirea din criza economica, IFN-urile anunta cresterea stocurilor la creditele de consum cu 6%, in ultimul an zile, fapt consemnat pentru prima data din 2008 incoace.

Mai departe

Intrebari si raspunsuri despre credirele nebancare

IFN-ul este o institutie financiara nebancara care ofera credite. Aceste societati sunt reglementate ca si bancile si autorizate de catre BNR. Singura diferenta dintre ele si banci este aceea ca IFN-urile nu tin depozitie de la populatie, in rest.

Mai departe

Lista Institutiilor Financiare Nebancare din Romania

Lista institutiilor nebancare din Romania (IFN) in ordine alfabetica
Institutii nabancare acreditate de BNR. Societati nebancare care acorda credite si la care puteti apela pentru a face rost urgent de bani

Mai departe

Imprumuturile nebancare sunt o solutie pentru rau-platnicii bancilor si pentru cei care se afla in imposibilitatea restituirii oricarui tip de credit.

Chiar daca este greu de grezut, IFN-urile si ale lor credite nebancare au castigat increderea romanilor.

Clientii care intarzie rambursarea sumelor imprumutate provin din toate sectoarele economiei si sunt atat persoane fizice, cat si companii.

Nu trebuie sa le plangem de mila institutiilor financiare nebancare, in sensul ca dobanzile pecepute la creditele nebancare oferite sunt mulate probabil si pe nivelul posibilitatii de restituire din piata.

Totodata, creditele nebancare se gasesc intr-un fel in echilibru cu bancile, daca ne referim la faptul cunoscut de altfel ca multe din bancile comerciale si-au deschis o serie de auxiliare cu titlul de IFN. Exemple clare de banci ce au astfel de IFN-uri in colaborare sunt: Banca Transilvania (cu BT Direct), UniCredit Tiriac Bank (cu UniCredit Consumer), Volksbank (cu VB Leasing), BCR (cu BCR Leasing), etc.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies