Credite nebancare rapide online de la IFN

Odata cu franarea creditarii de la banci, creditele nebancare rapide online de la IFN au trecut intr-o noua trapta de viteza.

Este implu, usor, accesibil si cu un pic de neatentie din partea clientului disperat sa faca rost de bani urgent, lucrurile evolueaza catre niste profituri de neimaginat chiar si pentru managerii acestor societati, cei ce se presupune ca stiu totul despre orice.

Citeam mai deunazii un raport al unei asemenea institutii financiare, un raport cu privire la situatia economica a respectivei societati la nivelul anului 2012, si reiesea, dupa cum era evident ca profiturile au fost in crestere, ca s-au dezvoltat substantial fata de anul anterior, ca au inmultit numarul filialelor si numarul angajatilor, ca, etc.

Evident, toate aceste lucruri pozitive pentru ei ca societate, reprezinta niste oamenii in plus ce au apelat la creditele nebancare. Fiind o societate ce-si bazeaza ofertele pe mediul online si practica serviciile de creditare rapida, putem sa concluzionam clar faptul amintit la inceput, cum ca acesta este un produs ce a prin in Romania, chiar daca costurile implicate sunt mari.

Motivul principal pentru care romanii apeleaza la creditele nebancare rapide este acela ca s-au redus drastic alte posibilitati de a face rost de bani. Mentalitatea in general s-a schimbat, cel putin in privinta banilor. Parca acum 20 de ani in urma era mai simplu sa ceri un imprumut unui vecin, decat este acum. Oamenii au devenit mai secretosi, mai individualisti, le-a scazut increderea in apropiati; prefera sa apeleze la niste credite nebancare mai scumpe, decat sa afle vecinul ca vrea sa-si cumpere masina de spalat sau telefon.

IFN-urile au avut avantajul ca au fost in continuu la curent cu aceste „tendinte” de mentalitate, fapt datorat in principal lucrului cu oamenii. Multe IFN-uri au angajat consilieri, reprezentanti ce merg pe termen si discuta cu clientul ce doresta sa accesez un credit nebancar rapid, astfel ca si-au adaptat ofertele mai ales dupa nevoile si necesitatile si mai ales asteptarile oamenilor.

Daca unele produse de creditare rapida, cum sunt creditele la domiciliu, au fost importante la noi, altele s-au format ad-hoc, cum este creditul pana la salariu sau alte credite rapide. In privinta creditelor nebancare rapide accesate online, IFN-urile n-au avut de facut decat sa-si construiasca site-uri usor accesibile, cu formulare online clare, cu calculatoare ce te pun la curent cu nivelul ratelor lunare si cu toate informatiile necesare accesarii unui credit.

Daca acum cativa ani, IFN-urile evitau sa afiseze informatii utile, tocmai pentru a-si atrage clientii intr-un mod nu tocmai ortodox, noile reguli ale BNR le-au obligat sa-si afiseze aceste detalii, in clar si fara ascunzisuri.

Dobanda anuala efectiva trebuie sa fie la vedere, iar costul total al creditului sa fie usor de inteles, atat din exemplele de calcul, dar si din calculatoarele puse la dispozitie pe platformele online proprii.

Exista foarte multe cereri in piata de credite rapide online, insa, oamenii mai vor ceva, anume, sa nu trebuiasca sa-si dovedeasca veniturile, pentru ca odata cu criza, multi patroni au trecut salariile angajatilor la negru, iar bietii oameni chiar daca au un venit lunar, nu-l pot dovedi.

(Visited 496 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies