Credite nebancare rapide fara garantii

Daca ai nevoie urgenta de bani, acceseaza creditele nebancare rapide fara garantii

Creditele nebancare fara garantii reprezinta metoda preferata de romani de a face rost de bani, acest fapt rasfrangandu-se si asupra Institutiilor Financiare Nebancare, care, la randul lor, au inceput sa vina in intmpinarea clientilor cu oferte de imprumuturi mulate pe nevoile imediate.

Cu toate ca IFN-rile predomina piata creditelor rapide fara garantii, si unele banci au oferte tentante, mai ales acele banci ce si-au creat filiere cu format de IFN, cum e cazul BRD (vezi BRD finance), BT, Garanti (Ralfi IFN), etc.

Ca sa obtii un credit rapid de la o societate nebancara este relativ simplu, insa, costa, direct proportional cu riscurile asumate de IFN-uri in compensatie fata de lipsa garantiei. Cu toate acestea, IFN-urile ofera credite in conditii lejere, in general planul de rambursare corelandu-se cu posibilitatile financiare ale clientului.

Ofertele IFN-urilor in privinta acestor credite rapide sunt vizibile mai mult online, mai rar vezi reclame TV (eu cunosc doar reclama la Provident, nu-mi amintesc de alte reclame referitoare la creditele nebancare). IFN-urile ofera clientilor platforme online unde acestia pot sa ruleze diverse variante de imprumuturi in functie de venitul lunar si de perioada pe care se doreste a se contracta imprumutul. IFN-urile sunt obligate sa afiseze clar pe site-urile proprii valoarea dobanzilor practicate, comisioanele, precum si alte detalii legate de procesul de creditare.

Pe langa aceste credite nebancare accesate online, IFN-urile au mai elaborat o serie de produse financiare ce vin in intampinarea nevoilor cetateanului, ele oferind clientilor credite la domiciliu, serviciul extracredit ce costa, precum si creditele pana la salariu, o forma de imprumut destul de scumpa, insa, fiind accesata pe termen scurt merita sa te imprumuti ca sa-ti rezolvi problemele pana iei urmatorul salariu.

IFN-urile sunt cu adevarat solutia salvatoare pentru persoanele care au nevoie urgent de bani. Dar mai ales, sunt salvarea persoanelor inregistrate in baza de date a Biroului de Credit. IFN-urile nu tin cont de experientele clientului cu alte institutii financiare. Fie ca ai fost client bun platnic, fie ca ai intampinat dificultati in achitarea ratelor pentru imprumuturilor luate, institutiile financiare nebancare iti vor oferi banii de care ai nevoie doar daca te incadrezi in cerintele lor, care sunt cu mult mai flexibile decat la banca. Desi aici dobanzile sunt cu mult mai mari decat la banca, totusi vei avea parte de intelegere si sprijin din partea consultantilor. Aici vei putea negocia un plan de returnare a imprumutului nebancar care sa te avantajeze cel mai bine. Poti chiar sa platesti rate fixe saptamanale, daca asa iti este mai usor.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies