Credite nebancare accesibile

Imprumut rapid nebancar. Bani de la IFN din credite rapide.

Daca ai un trecut impecabil, in privinta creditelor bancare sau nebancare, orice credit vei dori sa accesezi va fi unul accesibil. Chiar daca nu ai un venit impresionant, institutiile financiare apreciaza ideea de a nu fi avut probleme anterioare cu alte credite. Chiar daca in privinta creditelor nebancare, conditiile de acordare sunt mult mai lejere, totusi si IFN-urile nu mai sunt atat de bland in acordarea lor, fapt datorat in principal interventiilor BNR in normele de reglementare ale acestor societati.

Creditele nebancare au ramas cu toate acestea una din principala optiune a romanilor de a face rost de bani, fapt confirmat si de ultimile studii realizate la nivelul uniunii euroepen, ce ne plaseaza ca o natiune ce prefera aceasta forma de creditare si de obtinere a unor bani rapid.

Accesibilitatea creditelor nebancare deriva in principal din dorinta IFN-urilor de a-si atrage clientii, in conditiile in care bancile au devenit destul de mofturoase in privinta acordarii de credite, crescand substantial pragul eligibilitatii pana la limita suportabilitatii populatiei, care si-a gasit alte surse de imprumuturi. Adevaruyl este ca la un moment dat te saturi sa tot auzi diverse scuze sau sa stai sa ti se verifice un dosar de credit saptamani in sir. Nu mai bine apelezi la un credit nebancar? E mai simplu, oamenii sunt mai amabili, nu te bat la cap cu prea multe intrebari, nu te descoase nimeni ce vrei sa faci cu banii, rapiditatea este punctul forte si tinta oricarui IFN ce se respecta, intr-un cuvant, accesibil.

Creditele nebancare au devenit de asemenea cea mai importanta sursa de imprumut pentru restantierii (citeste) bancilor. Si cum concurenta intre banci si IFN-urile se plaseaza doar la nivelul dobanzilor, dar si acolo deja la unele credite nebancare proportia este practic nesemnificativa, putem spune ca balanta incepe sa inclinie in favoarea creditelor nebancare, din pacate sau din fericire. Vom vedea!

Cand vorbim de credite nebancare rapide sau cand vorbim de credite rapide in general, orice om de bun simt din aceasta tara se gandeste la orice altceva in afara de banci. Oamenii s-au saturat sa intre in banci si sa fie priviti ca posibili infractori. Aceasta atitudine a bancilor se datoreaza in proportie covarsitoare angajatilor, angajati frustrati datorita noilor conditii impuse de strategiile de piata a acestor institutii. Lupta intre angajatii bancii a devenit atat de acerba, asa incat oamenii sunt tot timpul intr-o continua espectativa, tot timpul li se pare ca li se pregateste ceva, motiv pentru care transmit si clientilor o stare de neliniste, de nagoasa ce n-are ce cauta in acesto domeniu. Pe fondul acestor frustrari, oamenii aleg solutia cea mai elegant, creditele nebancare, accesibile, rapide, fara batai de cap, unde oamenii se poarta civilizat, unde nu se uita nimeni urat, cel putin pana nu intarzii cu vreo rata.

Oricum, senzatia generala este ca bancile din Romania ori isi schimba atitutidinea, cum deja au inceput s-o faca unele din ele (destul de putine, as zice), ori vor avea mari probleme in Romania.

Pe acest fond de nesiguranta, creditele nebancare devin din ce in ce mai accesibile, iar posibilitatea de accesare rapida a unei sume de bani creste exponential cu declinul creditelor bancare. Deja a devenit un fleac sa apelezi la un IFN si sa faci rost de bani, accesand un credit nebancar rapid, in 24 de ore. Cine se gandea acum cativa ani ca vei putea sa iei un imprumut si sa primesti banii in mana, in 24 de ore? Cred ca nimeni! Creditele nebancare rapide (citeste), chiar daca sunt mai scumpe, au devenit o posibilitate greu de ocolit de cei ce trec prin situatii grele, caqnd nevoia urgenta de bani te indeamna la multe.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies