Credite la domiciliu fara banca

Actualizare martie 23, 2022

Cei ce aspira la obtinerea unui credit la domiciliu rapid, nu au de regula conturi bancare si nici posibilitatea de a accesa online.

Pentru obtinerea unor credite la domiciliu ai nevoie sa indeplinesti aceleasi conditii pe care le-ai indeplini pentru oricare alt tip de accesare.

Pentru ca sunt destui romani reticenti la lucrul cu bancile, unii neavand un cont bancar si incasandu-si veniturile in mana, ne-am gandit sa vedem care sunt posibilitatile ca acesti oameni sa aiba acces la un imprumut.

Cum se procedeaza pentru a accesa un credit la domiciliu? In primul rand trebuie sa iei contact cu o societate nebancare care sa-ti ofera un astfel de imprumut. Daca te-ai decis sa apelezi la un imprumut la domiciliu cu accesare rapida, pur si simplu suni la IFN-ul dorit si-ti exprimi doleanta. Apoi astepti sa fii contactat de un reprezentant al firmei respective. Un consultant se va deplasa mai apoi la tine acasa pentru a-ti oferi detalii suplimentare si pentru a incheia contractul de credit.

Descriere credite la domiciliu 2022

Creditele la domiciliu sunt acordate tutoror persoanelor care au un venit constant taxabil, o varsta corespunzatoare intervalului admis de fiecare societate in parte si o carte de identitate valabila.

Un credit la domiciliu in 2022 poate fi accesat de la IFN-uri. Bancile nu acorda astfel de produse.

Chiar si rau-platnicii pot apela la creditele rapide la domiciliu in 2022. Nu exista limite decat de bonitate, de principiu. Ori ca sa fim mai clari, limitele sunt aceleasi ca la oricare alt tip de accesare.

In urma cu cativa ani, creditele la domiciliu erau la mare cautare, indeosebi datorita celor de la Provident, societate care a facut vizibil in piata acest produs.

Intre timp sunt mai multe IFN-uri la care poti apela pentru a solicita un credit la domiciliu 2022. Multe dintre ele au conditii lejere de accesare si acte minime. Nu sunt chiar credite fara acte, insa, conditiile de accesare sunt dintre cele mai permisive.

Multi dintre clientii care apeleaza la creditele la domiciliu sunt pensionari, cei care isi primesc pensia acasa, prin posta. Aceste persoane nu au un cont bancar si accesarea de la domiciliu ar fi si singura posibila in cazul lor. Bine, ar mai fi si varianta accesarii online, cu ridicare a banilor de la ghiseul unei banci. Insa, de regula, pentru aceste credite online ti se solicita un extras de cont, extras pe care multi pensionari nu-l detin.

IFN-urile accepta pensionari la creditare, oferind credite la domiciliu persoanelor cu varsta de pana la 70 de ani, ori chiar mai mult (La Credius sunt acceptati pensionari fara limita de varsta).

Cum contractezi un credit la domiciliu?

Primul pas pentru a solicita un astfel de produs financiar este sa identifici o societate financiara care are in portofoliu o astfel de oferta.

Dupa ce gasesti creditul dorit, suni la respectiva firma si soliciti o oferta. Reprezentantii IFN-ului te vor indruma mai departe in pasii ce trebuie sa-i urmezi.

Rambursarea creditelor la domiciliu se poate face saptamanal ori lunar.

Sumele maxima ce pot fi accesate nu sunt mari, ele nedepasind 15.000 de lei.

Ratele ce urmeaza a fi platite sunt de regula fixe.

Am vazut de curand si unele oferte de la banci de credite la domiciliu 2022, insa, deocamdata informatiile pe care le avem sunt limitate. Vom reveni in curand cu detalii, odata ce vom afla mai multe despre creditele la domiciliu de la banci.

Ca regula de baza, creditele la domiciliu se acceseaza prin telefon. Evident, este vorba de o accesare la nivel de intentie. Tu suni la IFN si-ti exprimi intentia de a te imprumuta. IFN-ul trimite agentul la tine acasa sa-ti ofere detalii si apoi sa incheiati contractul. Acelasi agent iti aduce si banii ulterior si vine apoi periodic sa ridice ratele.

Sunt IFN-uri la care poti apela pentru un credit la domiciliu 2022 si sa-l obtii in maxim 24 de ore.

Dintre cele mai cunoscute societati nebancare cu oferte de credite la domiciliu in 2022, amintim: Provident, iCredit, BRD Finance, etc.

(Visited 361 times, 6 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies