Credite 2015

Ultimele noutati in materie de credite nebancare

Anul 2015 pare sa fi adus dupa sine o ieftinire a creditelor nebancare, dar si o crestere a numarului produselor financiare de tip rapid.

Multe din societatile noi aparute in piata au intrat cu un portofoliu alcatuit exclusiv din imprumuturi rapide, lucru ce ne da posibilitatea de a trage o concluzie destul de aspra pentru situatia financiara a romanilor, anume, suntem tot intr-o criza a creditelor in special pe partea de eligibilitate.

Eligibilitatea este singura cheie a acestor imprumuturi rapide, in sensul in care, aceasta clasa de produse financiare este cunoscuta pentru lejeritatea cu care se acorda.

Oamenii au nevoie de bani, iar din cauza necalificarii pentru un credit bancar ori chiar pentru unul nebancar de nevoi personale, apeleaza la aceste produse financiare de tip credite rapide (pana la salariu, la domiciliu, online, etc), acordate cu acte putine si cerinte minime.

Credite online Bucuresti

Credite online rapide in Bucuresti acorda majoritatea IFN-urilor ce permit accesarea online a imprumuturilor.

Mai departe

Imprumuturi urgente nebancare 2015

Obtinerea unor imprumuturi urgente nebancare la nivelul anului 2015 este mai mult o chestiune de formalitate, decat o verificare amanuntita a bonitarii si bunei credinte a solicitantilor.

Mai departe

Stii sa alegi cel mai bun credit rapid nebancar?

Cum stii care este cea mai buna oferta de la IFN-uri? Cum alegi cel mai bun credit rapid nebancar? Aceste intrebari si le pune un om atunci cand vrea sa faca rost de bani de la societatile nebancare.

Mai departe

Ferratum

Imprumuturi rapide oferite de societatea non-bancara Ferratum - aceasta este una din cele mai noi oferte tentante din piata financiara.

Mai departe

Credite rapide nebancare 2015

Credite rapide nebancare vor acorda majoritatea Institutiilor Financiare in 2015, din simplu motiv ca sunt printre cele mai profitabile clase de imprumuturi.

Mai departe

Imprumuturi nebancare mai ieftine

Multi dintre cei ce doresc sa se imprumute la IFN-uri se gandesc de doua ori inainte de a accesa un credit, din cauza dobanzilor prea mari.

Mai departe

Cel mai rapid credit nebancar in 2015

Analizand evolutia acordarii imprumuturilor nebancare pe perioada ultimul ani, constatam ca exista cu adevarat o scadere importanta a timpului de acordare.

Mai departe

Se ieftinesc creditele nebancare in 2015?

Chiar daca situatia financiara a romanilor nu pare a se fi imbunatatit, totusi, oamenii apeleaza inca la credite, in special la cele nebancare pentru a face fata nevoilor de zi cu zi.

Mai departe

 

Sperantele romanilor pentru anul 2015 se indreapta, cum e si firesc, catre ieftinirea creditelor nebancare, lucru ce se pare ca nu se va lasa asteptat.

Avem semnale din piata in sensul ieftinire acestor imprumuturi, unul din cei mai importanti jucatori anuntandu-si intentia de ieftinire a creditelor pentru clientii vechi - este vorba de Provident.

Asteptam si alte societati nebancare sa vina cu oferte mai bune pentru romani, caci pana la urma, oamenii nu mai sunt atat de inversunati in a aplica doar la banci, s-au obisnuit si cu IFN-urile.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies