Credit super rapid IFN cu completare online si aprobare prin telefon

Actualizare aprilie 7, 2020

Credit nebancar prin telefon

Putini visau in urma cu cel mult un deceniu, ca tehnologia va evolua de asa maniera incat sa ajungem astazi sa imprumutam bani prin telefon.

Cine s-ar fi gandit ca in cateva minute, fara sa fii nevoi sa mergi la o banca, vei putea sa iei un credit de acasa, executand cateva miscari de mouse si completand un formular online?!

Exista deja niste oferte propuse de IFN, astfel ca, de solicitarea unui credit nebancar prin telefon te desparte un simplu apel.

Cireasa de pe tort in privinta accesarilor rapide vine din partea acelor societati nebancare ce permit solicitari de credite prin telefon. Practic, poti sa executi intreg procesul apeland la doua elemente necesare, si anume, telefonul mobil si cartea de identitate.

Doua elemente ce nu lipsesc din ‘arsenalul’ majoritatii cetatenilor, cel putin a celor ce au un serviciu activ, folosesc, iata, si accesarii unui credit din confortul caminului tau, ori din alta locatie aleasa de tine.

Pur si simplu, poti solicita un credit si din autobuz, ori din autocar, cu conditia sa ai semnal la telefon si conexiune la internet.

Online sau exclusiv prin telefon, cum e mai simplu?

Se poate doar online, online si prin telefon, ori exclusiv prin telefon (valabil indeosebi pentru clientii care nu sunt la prima accesare).

Daca alegi calea online, poti accesa de pe telefon, de pe laptop, tableta ori computer. Indiferent de dispozitivul avut la dispozitie, cand ai nevoie de bani imprumut, intri online pe site-ul unei institutii nebancare, aplici si astepti sa-ti vireze banii in cont.

Daca nu esti priceput intr-ale online-ului, poti sa aplici prin telefon, iar apoi, ghidat de un consultant al societatii financiare, completezi formularele in formatul ales de tine.

In cazul in care n-ai acces la online, ori vrei sa termini treaba repede, poti solicita telefonic. Aceasta varianta este oportuna pentru cei carora li s-a determinat anterior bonitatea de catre institutia financiara.

Si prin telefon poti trimite acte, fotografiindu-le si trimitandu-le pe email, ori prin watsapp.

Daca ai un telefon performant, de tipul smartphone, poti face multe lucruri cu el, de la accesarea unui imprumut, la plata facturilor online, la cumparaturi etc.

Telefonul azi a devenit un instrument indispensabil. Daca ai un abonament de mobile banking, poti pe mobil sa verifici contul bancar, sa efectuezi plati la magazinele fizice ori online, sa transfer bani, sa schimbi valuta si asa mai departe.

Iata ca si in privinta imprumuturilor telefonul isi dovedeste utilitatea. De altfel, la ora actuala accesarea unui credit nebancar prin telefon reprezinta ultima fontiera in materie de accesari (pana la o noua solutie mai facila care sa-i ia locul).

Sunt interesati oamenii de accesarea unui credit prin telefon?

Din observatiile noastre, exista mult interes pentru aceasta forma de accesare. Fiind foarte usor de aplicat, fara sa fie nevoie de drumuri, fara acte, oamenii sunt interesati de produsele ce pot fi solicitate prin telefon.

De ce ar vrea cineva sa piata cateva ore pentru a lua un credit, cand poate sa rezolve simplu, telefonic, in cateva minute?!

Fireste ca nu toata lumea este eligibila pentru astfel de accesari, iar treaba ta este sa-ti determini eligibilitatea inainte de solicitare.

Noi va sfatuim sa comparati mai multe oferte, pentru a o gasi pe cea care va avantajeaza.

Exista ineteres pentru accesarea prin telefon, dupa cum exista si pentru accesarea unui credit online fara acte. Ambele solutii de finantare sunt facile si nu necesita depasare.

Treaba e ca de pe telefon poti solicita chiar de oriunde te-ai afla. Aplici si astepti aprobarea. Aprobarea iti este anuntata tot prin telefon.

Imprumuturi prin telefon – cine le acorda?

Imprumutul prin telefon ofera multe facilitati legate de simplificarea accesarii, scurtand timpii de aplicare si cei de obtinere a banilor.

Daca iei in calcul o astfel de accesare, ar fi bine sa te pregatesti sa ai in telefon o fotografie cu cartea de identitate si una dupa extrasul de cont unde iti incasezi veniturile.

– Ferratum ofera un credit cu dobanda 0 prin telefon: Informatii suplimentare puteti solicita de luni pana vineri intre 9 si 13, la telefon 021 9090;

– Telecredit are si ea in oferta un creidt rapid prin telefon, oferind flexibilitate si siguranta la accesare. Detalii puteti solicita de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 16:45 la telefon 021 9933 ori prin SMS 1892 trimitand textul ‘telecredit’ si te suna ei;

– Fast Finance acorda de urgenta un credit prin telefon, o solutie de finantare valabila pentru toata tara. Inforrmatii suplimentare puteti solicita la telefon 021 9398, de luni pana vineri intre pre;e 8:30 – 20:30 si sambata intre orele 10:00 si 16:00.

– Credit Fix ofera si ea un imprumut prin telefon acordat in conditii simple, cu posibilitatea de a imprumuta pentru prima data 2.000 de lei cu dobanda 0. Pe cei de la Credit Fix ii gasiti de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00 si sambata intre orele 9:00 si 14:00, la telefon 0374 475 000.

Exista in piata din Romania si oferte de imprumuturi ce pot fi solicitate tot prin intermediul telefonului, folosind aplicatii. Spre exemplu, cei de la Mobilo Credit ofera o astfel de cale de a accesa un imprumut de la ei. Pun la dispozitie o aplicatie ce poate fi descarcata din Google Play si cu ajutorul careia poate fi accesat un imprumut de pe telefon.

Odata ce ti-ai instalat aplicatia pe telefon, poti sa accesezi un imprumut oricand doresti.

Sunt unele avantaje la aceste accesari care atrage tot mai multi clienti. Printre cele mai notabile: nu mai platesti comisioane de transfer la ghiseu, nu pierzi vremea cu deplasari, nu te intreaba nimeni nimic legat de modul cum iti vei cheltui banii.

Un astfel de credit prin telefon este o cale de a-ti rezolva problemele financiare intr-un mod simplu si foarte rapid.

(Visited 236 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies