Credit rapid pana la salariul urmator

Cine poate accesa un credit rapid pana la salariu, cat costa si de ce documente ai nevoie

Un impas financiar ne poate determina sa apelam la un credit rapid pana luam urmatorul salariu.

In credinta populara creditele nu sunt prea agreate, de aceea, multi incearca pe orice cai sa evite societatile financiare, bancare sau nebancare, imprumutandu-se pe la cine apuca, pe la prieteni, rude, colegi. Evident, mentalitatile au mai evoluat, insa, exista in continuare o anumita retinere de la a te angaja intr-un astfel de angajament financiar, in care sa doterezi bani unei institutii.

Printre cele mai simple metode de a accesa un imprumut este aceasta forma de credit rapid pana la salariu, produs cunoscut in lumea larga drept paiday loan sau salary loan. Ce inseamna de fapt? Inseamna a te imprumuta o suma mica de bani pe o perioada scurta de timp, de regula de pana in 30 de zile, adica perioada dintre doua salarii.

Cunoscatorii mai numesc acest tip de imprumut drept un "credit expres", si are o semnificatie aparte, fiind printre cele mai facile produse financiare aflat in portofoliul Institutiilor Financiare Nebancare.

Regula de acordare a creditului pana la salariu este una: cat mai usor de acordat.

Practic, accesarea se limiteaza la niste documente scanate si la un eventual extras d cont de unde se pot vedea intrarile la tine in cont si eventualele cheltuieli, pentru o anumita perioada.

Asadar, vorbim de imprumuturi rapide usor de accesat, insa, cat costa? Costa mult! In fapt, sunt cele mai scumpe credite din piata. Dobanda anuala efectiva (desi dupa parerea mea este impropriu sa discutam aici despre DAE) urca la valori de peste 1000%, in medie ajungand pe la 3000% pe an.

Documentele cu care poti accesa un credit rapid pana la salariu: copie scanata dupa buletin, extras de cont bancar (unde vei primi si banii imprumutati).

Sa vedem si cine acorda astfel de credite rapide pana la salariu:

1. Viva Credit - societatea nebancara ce detine la noi marca inregistrata asupra acestui produs financiar Credit Pâna la Salariu®. De la Viva Credit poti imprumuta sume de bani cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pe perioade de pana la 35 de zile. Faciltatile oferite de Viva Credit: analiza dosarului gratuita, primesti banii chiar in ziua solicitarii, nu ai nevoie de adeverinta de venit, giranti ori garantii, nu trebuie sa platesti comisioane sau alte taxe, totul se deruleaza online.

2. IFN Extra Finance - prin produsul sau Extra Simplu, un credit accesabil in 3 pasi: completezi formularele online si scanezi documentele solicitate, completezi datele despre veniturile tale si trimiti o copie scanata dupa extrasul de cont si in final semnezi contractul de credit fapt ce conduce la primirea banilor in contul tau bancar. Prin Extra Simplu primesti banii direct in contul tau chiar in ziua accesarii. Poti imprumuta sume cuprinse intre 200 si 2000 de lei, pe perioade cuprinse intre 5 si 30 de zile.

3. O alta forma de credit pana la salariu sau pana la pensie este imprumutul acordat de Simplu Cxredit. In baza acestui credit poti obtine sume de bani cuprinse intre 330 si 880 lei, pe perioade de la 7 la 30 de zile. Accesarea se face in baza unei copii dupa bulein, a unui extras de cont bancar pe ultimele 3 luni, a acordului de consultate a Biroului de Credit si a unei cereri de verificare a eligibilitatii. Printre avantajele enuntate de Simplu Credit despre produsul lor echivalent acestui credit rapid pana la salariu ori pana la pensie, sunt: simplitate, rapiditate, flexibilitate si onestitate.

4. Ferratum cu al lor credit pana primesti salariul, un microcredit acordat pe o perioada limitata de timp, in aceleasi conditii accesibile. Aprobarea se face imediat, iar banii ii primesti in cont in aceeasi zi in care soliciti imprumutul. Prin acesasta forma de creditare poti imprumuta de la 200 la 1290 lei, pe perioade de 15, 30 sau 45 de zile. Aceste credite rapide oferite de Ferratum sunt destul de in voga, tinand cont de anvergura vizibilitatii media, in special a cele online. Una peste alta, un credit rapid de acest fel poate constitui o gura de oxigen pentru o persoana aflata intr-o dificultate financiara.

Pentru ca sunt facil de obtinut, aceste credite rapide pana la salariu reprezinta o forma la indemana de a face rost de bani urgent, forma la care apeleaza tot mai multi romani. Mare parte din clientii societatilor financiare ce acorda credite pana la salariu sunt persoane cu venituri reduse, persoane care nu pot arata o adeverinta de venit, ba chiar si restantieri. Intra-adevar, creditele pana la salariu sunt oferite si restantierilor in anumite conditii, particulare de la caz la caz.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies