Credit online de la IFN

Cum accesez un imprumut nebancar? Ce acte imi sunt necesare pentru a lua un credit online de la IFN?

O mare parte din societatile nebancare, renumitele IFN-uri, au in dotare si serviciul de accesare online al creditelor, diferenta de la un IFN la altul fiind data in special de modul cum sunt trimise formularele.

Daca la unele IFN-uri creditul se acorda doar online, la altele tu trebuie sa printezi documentele si sa te deplasezi sa le duci la firma.

Completarea online a formularelor de credit reprezinta o operatiune destul de simpla, cu conditia sa fi atent, sa completezi corect, astfel nu vei produse intarzieri in aprobare.

Completarea unui formular n-ar trebui sa-ti ia mai mult de 10 minute. Obtinerea unui credit online de la IFN este o formalitate daca ai scanat dinainte o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont.

Ce contine un astfel de formular online?

– date de identificare: numer, prenume, numar de telefon, adresa, email;
– informatii privind veniturile;
– informatii despre alte credite;
– suma dorita;
– perioada dorita de creditare.

Concurenta, acerba de multe ori intre IFN-uri a determinat si o oarecare optimizare a sistemelor online, iar punctul culminand al transparentei totale legate de acest mod de accesare a venit din partea BNR si a regulamentelor instituite.

Daca intr-o perioada IFN-urile ascundeau o serie de informatii la o accesare online, acum sunt obligate sa detalieze costurile totale ale creditelor acordate, sa apara in clar dobanda solicitata si comisioanele.

Daca sunteti in cautarea unui credit online de la IFN, nu trebuie sa va grabiti cu aplicarea. Informati-va in prealabil, cititi cu atentie toate detaliile de pe platformele IFN-urilor, aflati costurile si alte aspecte importante.

Procedeele de accesare online sunt simple, iar IFN-urile au tot evoluat in introducerea unor formulare din ce in ce mai simple, mai pe intelesul clientilor.

Printre cele mai renumite IFN-uri ce acorda credite nebancare online se numara: Viva Credit, Cetelem, Provident, Simplu Credit, Easy Credit, iCredit, etc.

Din aceste institutii nebancare mentionate mai sus, cele mai rapide imprumuturi le intalnim la Viva Credit, la iCredit (cei ce se lauda ca acorda credite doar cu buletinul) si la Simplu Credit (cei ce au in portofoliu si credite de nevoi personale).

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies