Credit nebancar. Obtine bani pentru visele tale de la IFN.

Cat dureaza sa iau un credit nebancar? Cine acorda astfel de credite? Cat costa?

Creditul nebancar este un serviciu oferit de IFN-uri, adica de Institutiile Financiare Nebancare. Specificul acestor credite este dat de lejeritatea obtinerii, de numarul mic al actelor necesare, de timpul scurt in care ti se acorda imprumutul, de dobanzile mari si nu in ultimul rand de respectul, sa zicem simtit involuntar, in raport cu cel oferit de banci.

Poti sa accesez un credit nebancar in diferite moduri, fie deschizi site-ul unui IFN si completezi un formular online, apeland astfel la creditele nebancare online, fie suni la numarul unei societati nebancare, afli ce suma poti obtine si ratele ce trebuie achitate saptamanal sau lunar dupa care te deplasaezi la sediul respectivei firme pentru a discuta contractul si eventual pentru a-l semna.

Cel mai simplu mod de accesare a unui credit nebancar este varianta online. Creditul rapid online nebancar presupune intrarea pe site-ul unei Institutii Financiare Nebancare si completarea unui formular online.

 

Aprobarea unui credit nebancar online este una rapida, avand in vedere circumstantele acordarii.
Ideea acestor credite online este tocmai aceea de a face rost rapid de bani. Sumele imprumutate prin aceste credite sunt mici, insa, posibilitatea completarii online a formularelor este una facila, scutindu-te de deplasari la sediul respectivei institutii.

IFN-urile verifica antecedentele tale legate de creditare, chiar daca aplicati online pentru a obtine un credit nebancar rapid. Aceasta verificare intarzie oarecum acordarea creditelor nebancare. Acest lucru este facut in special atunci cand creditorul doreste sa mentina o anumita stare in raportul dumneavoastra de credit. Nerespectarea acestei cereri poate intarzia aprobarea cererii dumneavoastra sau chiar poate duce la respingerea cererii dumneavoastra completate online.

Un credit nebancar poate fi accesat in diverse moduri: fie online, fie prin telefon, fie prin SMS, fie completand o cerere scrisa prin deplasarea dumneavoastra la una din reprezentantele IFN-ului dorit.

Cea mai rapida posibilitate de a face rost de bani este cea online, insa, nici prin telefon n-ar trebui sa dureze prea mult, avand in vedere ca, urmarea apelului tau telfonic inseamna o deplasare a unui colaborator al IFN-ului la tine acasa si stabilirea de comun acord a detaliilor creditului.

Cum obtin un credit nebancar urgent? Cum accesez un imprumut rapid?

Te afli intr-o situatie financiara dificila si te intrebi cum sa faci cat mai rapid rost de bani?

De ce acte am nevoie pentru a obtine un imprumut nebancar rapid (citeste)?

Din lista de institutii financiare nebancare care ofera informatii privind actele necesare pentru un imprumut nebancar ne-am oprit asupra explicatiilor de pe siteul Provident, pe care vi le prezentam in continuare. Mentionam ca aceste conditii (cu eventuale mici variatii) sunt valabile pentru majoritatea institutiilor nebancare.

Pentru un credit nebancar ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi (copie dupa buletin), o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania.

Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies