Cine ofera credite nebancare fara garantii?

Actualizare mai 20, 2019

Unele intre cele mai facile metode de a imprumuta bani sunt creditele nebancare fara garantii

De principiu, pentru a obtine credite fara garantii, romanii apeleaza la Institutiile Financiare Nebancara, insa, in ultima vreme si unele banci au inceput sa promoveze produse financiare de genul celor negarantate (in special unele oferte de carduri de credit). De asemenea, au inceput sa revina in actualitate Casele de Ajutor Reciproc cu statut de IFN.

CAR-urile nu intra in totalitate sub incidenta regulilor BNR, fapt ce le ofera acestor societati posibilitate de a acorda credite nebancare fara garantii si restantierilor unor credite mai vechi.

Dintre Institutiile Financiare Nebancare ce ofera credite nebancare fara garantii, mentionam:

– Cetelem – IFN ce are in portofoliu o gama larga de produse financiare, cel mai cunoscut fiind C-net, creditul rapid online;

– Provident – societate nebancara ce ofera clientilor sume mici de bani, pe perioade scurte de timp; creditele negarantate de la Provident pot fi gestionate si la domiciliul clientului, daca acestia si-o doreste – evident, serviciul de gestionare a creditului la domiciliu este unul contra cost.

– Viva Credit – IFN ce acorda credite pana la salariu (modificat de curand intr-o linie de creditare pe cinci ani, cu posibilitatea de rambursare in 30 de zile fapt ce aduce avantajul de anu mai plati dobanda aferenta), accesabile 100% online. Sumele pe care le poti imprumuta sunt mici, iar perioada creditului este sub 30 de zile (daca vrei sa ai dobanda zero), dupa definitia „pana la salariu”. Dobanda practicata la aceste credite negarantate pana la salariu este una enorma, dar nu este ceva deosebit fata de celebrele payday loan din afara.

– Credius ofera credite rapide intr-un regim destul de permisiv, conditiile de eligibilitate fiind usor de indeplinit, insa corecte, sumele pe care le poti imprumuta sunt mult mai mari, ca si perioada de finantare similara cu cea practicata de banci pe segmentul creditelor de consum.

De curand am descoperit o Casa de Ajutor Reciproc ce ofera credite negarantate clientilor, chiar si celor care sunt restantieri. Acest CAR se numere Faur-IFN.

C.A.R. Faur-IFN ofera imprumuturi rapide clientilor, imprumuturi ce necesita un minim de formulare, mai apropiate de Institutiile Financiare Nebancare, decat de cele solicitate de banci. Dobanzile creditelor C.A.R. Faur-IFN sunt atractive, iar timpul in care puteti obtine efectiv banii in mana este redus la maxim.

Iata si dovada ca acest CAR ofera credite nebancare fara garantii restantierilor. Pentru un imprumut de 1000 de lei, solicitat pentru un an de zile, in cazul in care esti restantier, iar restantele au depasit anterior 6 rate, iata ce ne indica simulatorul de imprumuturi de la C.A.R. Faur-IFN.

(Visited 146 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies