Cele mai noi oferte de credite nebancare

Cele mai noi oferte nebancare nu vin dinspre IFN-uri noi aparute, ci dinspre societatile mai vechi, cele care isi modifica vizibil produsele din portofoliu.

Incercam pe cat posibil sa va tinem la curent cu ultimele noutati din domeniul imprumuturilor nebancare.

De la noi veti afla ce IFN-uri noi au mai aparut in piata, ce produse noi s-au mai lansat, ce servicii speciale au mai inventat societatile financiare, atat IFN-urile cat si bancile.

Pentru ca, exista multe IFN-uri ce fac parte din aceleasi grupuri financiare cu unele banci, va oferim de fiecare data si informatiile legate de produsele bancare, pentru ca de multe ori, creditele nebancare se pot accesa de la partenerii bancari.

BNR-ul isi actualizeaza permanent baza de date cu noile IFN-uri carora le-a acordat autorizare de functionare. Asadar, si noi va vom informa la randul nostru cu privire la cele mai noi oferte de credite nebancare din piata.

Iata cateva din cele mai noi societati nebancare aparute la finele anului 2016 in piata financiara din Romania:

– Hora Credit este un IFN autorizat de BNR in septembrie 2016, deci un new netry pe piata financiara din Romania. Hora Credit IFN S.A. isi are sediul in Bucuresti in Sectorul 4. Hora Credit ofera credite rapide nebancare in cuantum de la 100 la 3000 de lei pe perioade de la 1 la 30 de zile. Pentru accesare aveti nevoie de copii scanate ori fotografiate dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont bancar din ultima luna.

– Mobilo Credit este un IFN autorizat in anul 2015. Il mentionam aici pentru ca este un pic aparte. Acest IFN pune la dispozitia clientilor o aplicatie de credite pentru mobil unde poti sa completezi simplu o cerere de imprumut. Aplicatia pentru smartphone este sigura, toate informatiile fiind confidentiale, iar accesul se face prin deschiderea unui cont. Poti imprumuta sume intre 175 si 2000 de lei, pe perioade de la 5 la 31 de zile. Actele necesare: fotografie ori copie scanata dupa buletin si dupa extras de cont.

– Zaplo – un IFN autorizat de catre BNR in anul 2015 (intre timp si-a inchis activitatea). La aceasta societate nebancara poti solicita rapid imprumuturi online, procedura fiind foarte simpla. Aplici rapid utilizand un dispozitiv legat la internet si daca imprumutul ti-a fost aprobat, poti primii banii in 15 minute in contul tau bancar, ori poti sa-i ridici de la o sucursala CEC Bank, daca nu ai un cont bancar ori nu doresti sa apelezi la o banca in acest caz. Documentele solicitate pentru un credit sunt: adeverinta de venit pe ultima luna, fluturas de salariu pe ultima luna ori ultimul talon de pensie si extrasul de cont de salariu pe ultima luna. Poti sa aduci si alte dovezi de venituri suplimentare.

– Concordia Capital – acorda credite doar cu ipoteca. Acest IFN a fost autorizata de BNR sa functioneze inca din anul 2011, insa, a capatat o vizibilitate mai mare in piata la finele anului 2016. Suma minima ce poate fi accesata de la Concordia Capital este de 20.000 de lei. Pentru accesare veti avea nevoie de: buletin, certificat de casatorie, cont IBAN si specimen de semnatura, adeverinta de venit pe ultimele 6 luni, raport de evaluare bunuri ce se constituie drept garantie, act de provenienta al bunurilor, certificat fiscal privind plata impozitelor bunurilor oferite drept garantie, polita de asigurari pentru respectivele bunuri.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies