Cele mai mici costuri oferite de IFN-uri

Multe persoane cauta credite nebancare ieftine, cu dobanzi mici, ori chiar fara dobanda

Sunt cunoscute in piata ofertele de credite rapide acordate pe perioade scurte de timp care vin cu dobanda 0 pentru toata perioada derularii creditului ori doar pentru o parte din ea.

Creditul rapid cu dobanda 0 este furnizat indeosebi de firmele nonbancare ce au in portofoliu activitati multiple de creditare, dar care ofera clientilor sume mici de bani pentru perioade reduse de timp.

Unele IFN-uri acorda credite cu dobanda 0 doar in anumite perioade, sub forma unor campanii promotionale, de sarbatori ori in perioade cu pomovare intensa a unui produs.

Am observat de-a lungul vremii ca unele societati nebancare acorda imprumtuuri cu dobanda 0 de sarbatori, de Craciun ori de Paste, pe perioade limitate de timp.

Ce inseamna aceste oferte cu dobanda 0? Sunt reale ele?

De principiu, firmele care ofera astfel de produse incearca sa-si atraga clientii. Dupa unii specialisti nu ar fi niste forme prea corecte de publicitate, insa, zicem noi ca mai degraba pe partea morala, decat cea legala.

Daca ne gandim la niste clienti seriosi, aflati insa la un moment dat intr-un impas financiar si fiind nevoiti sa se imprumute o suma mica de bani pentru o perioada redusa de timp, cu siguranta ca acestia s-ar bucura sa le ofere cineva un imprumut cu dobanda 0. In plus, nici n-ar fi stimulati spre creditare, avand masura constiintei ce prevalueaza dorinta de a face rost de bani in mod facil.

Pentru alti clienti, cei care se imprumuta ca sa plateasca alte datorii, ori cei care se imprumuta ca masura de subzistenta, cu siguranta ca nicio forma de credit nu le este utila, indiferent de facilitatile oferite.

In piata nebancara, inafara creditelor cu dobanda 0, cele mai mici costuri sunt practicate la produsele acordate pe termen lung, cu garantie ipotecara.

La polul opus se regasesc creditele rapide acordate celor inscrisi in BC, produse permisive, dar cu dobanda foarte mari.

Dintre IFN-urile care acorda credite cu dobanda 0 amintim aici:

– Viva Credit – are in portofoliu o linie de creditare pe 5 ani, insa, pentru cei ce ramburseaza in primele 30 de zile de la accesare, costurile sunt 0. Cei de la Viva nu solicita giranti ori garantii. Plus ca, admit si persoane cu istoric negativ.

– Credit Fix ofera un imprumut de maxim 3.000 de lei pentru 62 de zile. Pentru cei care sunt la prima accesare si solicita sume de pana in 2.000 de lei, dobanda aferenta este 0.

– Ferratum acorda credite in cuantum de pana la 10.000 de lei (creditul in rate). Daca esti la prima accesare poti accesa 1.400 de lei cu dobanda 0.

– Telecredit – desi in perioada in care am publicat articolul nu aveau oferte cu dobanda 0, la Telecredit gasiti uneori si astfel de campanii (in general de sarbatori).

– CreditPrime au si ei oferta de credit cu 0% dobanda pentru primele 30 de zile. Acest IFN acorda credite de pana la 2.000 de lei pentru perioade de maxim 24 de luni.

– Hora Credit acorda credite de maxim 10.000 de lei pentru maxim 70 de zile. Pentru prima accesare de maxim 1.500 de lei pentru 30 de zile beneficiati de dobanda 0.

Important de retinut este ca, pentru ofertele care au limitata dobanda 0% la un anumit numar de zile, dupa acea perioada veti plati dobanda integral. De asemenea, in caz de intarzieri, penalizarile sunt mari, deci, atentie la detaliile contractuale. Cititi cu atentie care sunt masurile pe care societatea le aplica in caz de intarzieri la plata.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies