Cele mai bune oferte de credite nebancare din piata

Oferte speciale de imprumuturi adaptate unor nevoi specifice. Cele mai bune oferte de credite nebancare sunt cele care iti rezolva problemele.

Un credit bun este acela ce-ti indeplineste nevoile imediate. Plecand de la acest principiu, Institutiile Financiare Nebancare au scos pe piata o serie de produse si servicii adaptate nevoilor clientilor.

Trebuie sa retineti ca discutam strict de oferte de creditare bune atunci cand ai nevoie de ele, deci, nu discutam de cele mai bune oferte in sensul de cele mai ieftine.

Astfel, va prezentam mai jos cateva din aceste produse si servicii de la IFN-uri:

1. Creditele pana la salariu

DESPRE CREDITELE PE TERMEN SCURT – CREDITELE „PANA LA SALARIU”

Creditele pana la salariu, numite si credite pe termen scurt, sunt destul de cunoscute in lume sub numele de „payday loans”.

Aceste forme de imprumut reprezinta un ajutor la nevoie, indicat a fi accesat doar in cazuri de extrema urgenta, nicidecum pentru acoperirea unor cheltuieli generate de situatii mai putin extreme. Nu este indicat sa-ti satisfaci mofturi apeland la creditele pana la salariu.

Aceste tipuri de credite nu sunt vazute cu ochi buni in afara, ba mai mult de atat, ele au fost chiar restrictionate in unele tari europene. La noi prima Institutie Financiara Nebancara ce a introdus in portofoliu aceste credite pana la salariu a fost Viva Credit. Au urmat-o intre timp si alte societati, ca de exmeplu, Simplu Credit. Caracteristica acestor imprumuturi este data de modul rapid in care poti obtine o suma mica de bani pe termen scurt – „pana la salariu” -, iar dobanda practicata este una foarte mare, in functie si de conditiile de eligibilitate solicitate de respectiva societate.

2. Creditele rapide la domiciliu

SERVICIU LA DOMICILIU – BANI IN 48 DE ORE

Aceste credite la domiciliu au fost inaugurate la noi de catre Provident, cea mai vizibila institutie nebancara din Romania. Aceasta societate nebancara ofera gestionarea la domiciliu a creditelor obtinute, serviciu ce costa destul de mult, uneori, pentru sume mici, serviciul de gestionare la domiciliu a respectivului imprumut este mai mare decat costul aferent creditului initial.

Derularea procedurilor de obtinere a banilor se petrec la domiciliul tau; un reprezentant al societatii se deplaseaza la tine acasa si-ti detaliaza informatiile contractului de credit, dupa care daca esti de acord cu termenii contractuali, semnezi contractul si vei primi banii tot acasa, aduci de acelasi coaborator. Ratele se platesc tot de acasa, prin deplasarea aceluiasi colaborator, in ritm saptamanal la tine la domiciliu.

Creditele oferite de Provident, la care poti atasa si serviciul de gestionare a creditului la domiciliu iti ofera sume cuprinse intre 500 si 5000 de lei.

Avantaje:

– fara garantii si fara giranti;
– fara birocratie, doar cu doua acte: buletinul si fluturasul de salariu;
– rate fixe, garantat.
– contract transparent.

3. Cardul nebancar

DESPRE CARDUL DE CREDIT NEBANCAR

Analizand ofertele de carduri nebancare, prezente la majoritatea Institutiilor Financiare din Piata, ne-am oprit asupra celui de la TBI Credit, ce pare a fi cel mai bun, conform caracteristicilor enuntate.

Caracteristici Card MasterCard SMART:
Taxa de emitere si reinnoire – 0ce
Comision lunar de administrare – 10 Ron
Dobanda te incurajeaza sa mergi la cumparaturi: numai 29% pe an
Una dintre cele mai mari perioade de gratie din Romania – 50 zile
Limita maxima acordata pe card este de 5.000 euro.

Avantajele cardului de credit TBI:

– Sumele rambursate integral in perioada de gratie sunt scutite de dobanda, conform conditiilor stipulate in contractul de credit
– Prin rambursarile lunare realizate clientul isi reintregeste limita disponibila pe card pentru aceste credite
– Minim de documente
– Fara taxa de extras de cont
– Limita cardului poate fi retrasa de la ATM-urile bancare sau poate fi folosita in tranzactii prin POS-uri
– Programe de fidelizare pentru posesorii de card: Tombole periodice, Programul ”Cheltuiesti, dar si primesti!”

Acestea sunt doar trei variante sigure de obtinere a unei sume de bani in mod rapid, apeland la Institutiile Financiare Nebancare.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies