Cele mai bune oferte de imprumuturi rapide in ultimul trimestru din 2013

Care sunt cele mai bune oferte de imprumuturi rapide?

Fiind printre cele mai scumpe categorii de credite, putem vorbi de oferte cat de cat rezonabile, in ceea ce priveste ofertele de imprumuturi rapide de la IFN-uri.

Evident, daca analizezai dobanzile acestor clase de imprumuturi poti sa gasesti o serie de avantaje, insa, despre dobanda numai rezonabila nu poti spune ca este. Si totusi, exista si IFN-uri care practica dobanzi decente, chiar pentru aceste imprumuturi rapide, chiar daca sunt oferite online.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri din piata ce pun la dispozitia clientilor imprumuturi rapide sunt: Provident, Cetelem, TBI Credit, Viva Credit, Verida Credit, Simplu Credit, Patria Credit, BRD Financiae, FRFS, Easy Credit, iCredit.

De la Provident putem accesa credite la domiciliu, sume cuprinse intre 500 si 3000 de lei, pe o perioada de maxi 60 de luni. Dobanda anuala efectiva variaza intre 84,54% (pentru creditul de 3000 de lei) si 104,49 % (pentru suma de 500 de lei).

De la Cetelem poti apela la imprumuturile rapide accesabile online (creditul denumit de Cetelem Cnet), accesand sume cuprinse intre 600 si 1000 de lei. Pentru un credit de 600 de lei, pe o perioada de 33 de luni, dobanda anuala efectiva nu se cunoaste, insa, rata lunare ajunge la 25,8 lei.

De la TBI Credit poti accesa imprumuturi rapide pe perioade intre 6 si 60 de luni, obtinand astfel sume cuprinse intre 300 si 5000 de euro. Pentru un credit de 1000 de lei, DAE are valoarea de 24,78 %.

Apeland la un credit FRFS, poti face rost de sume mai mari de bani, dobanda la care te poti imprumuta fiind fixa, de 15,9%, dobanda ce concureaza cu cea practicata de banci la creditele de consum.

Accesand imprumuturi rapid Viva Credit, poti obtine sume de bani cuprinse intre 100 si 500 de lei, daca optezi pentru creditele pana la salariu (pe perioade scurte de timp, de la 10 la 35 de zile). Pentru aceste credite pana la salariu dobanda anuala efectiva este de 3774%.

Acestea sunt cateva din ofertele de imprumuturi rapide disponibile la acest moment pe piata romaneasca a creditelor nebancare. IFN-urile au in general oferte diversificate, bazate in special pe tipologia clientilor carora li se adreseaza. Fie ca e vorba de credite pana la salariu, credite la domiciliu sau alte forme de creditare si de acordare (online, telefonic, in scris), dobanzile acestor imprumuturi rapide sunt mari si te pot indatora pe o perioada lunga de timp, daca ajungi sa ai intarzieri la rate sau daca iti refinantezi creditele cu un nou credit nebancar.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies