Cel mai rapid credit nebancar in 2018

In 2018 pentru a face rost de bani imprumut, poti accesa un credit rapid nebancar intr-un timp foarte scurt.

Analizand evolutia acordarii imprumuturilor nebancare pe perioada ultimul ani, constatam ca exista cu adevarat o scadere importanta a timpului de acordare. Spre exemplu, nu mai departe de anul trecut era o noutate si un lucru important sa primesti un credit in 48 de ore. Ba mai mult de atat, unele IFN-uri chiar solicitau un bonus de acordare intr-un interval atat de scurt de timp. Acum se discuta de acordare in 2 ore a banilor dintr-un credit nebancar. Deci, rapid, foarte rapid!

Este adevarat ca nu toate Institutiile Financiare Nebancare s-au adaptat acestei evolutii, unele pastrandu-si inca vechile obiceiuri, chiar si bonusirele pentru grabirea acordarii imprumuturilor.

Si totusi, astazi discutam de o clasa foarte rapida de imprumuturi, este vorba de cele accesate online. Acestea prezinta cele mai simplificate conditii de eligibilitate, cerintele minime, toate acestea conducand la timpii cei mai scurti de acordare. Spre exemplu, de la Viva Credit poti obtine o suma redusa de bani chiar si in 60 de minute de la accesare. La fel de rapide sunt si creditele de la: iCredit, Ferratum, Credius, IFN Extra Finance, etc.

Dupa aceste societati ce acorda o forma de creditare rapida pe termen scurt, de genul celor pana la salariu, la care Viva Credit are prioritate, detinand inca marca inregistrata, urmeaza societatile nebancare cu timpi de acordare intre 12 si 48 de ore. Aici se incadreaza majoritatea IFN-urilor ce permit accesarea online ori telefonic a imprumuturilor rapide. In aceasta categorie gasim si cele mai importante societati nebancare din piata: Cetelem, TBI Credit, BRD Finance, Provident, etc.

Cel mai rapid credit nebancar in 2018 va fi tot imprumutul pana la salariu sau formele derivate ale acestuia. Este vorba despre sumele mici de bani, de genul 100-1500 de lei, acordate pe perioada de 10-60 zile.

Avand in vedere ca noile IFN-uri din piata a venit toate cu oferte de creditare rapida si conditii cat mai lejere, ne asteptam ca evolutia sa continue si la nivelul anului 2018, in masura in care nu se schimba ceva spectaculos in acordarea creditelor bancare. Si chiar daca se relanseaza creditele bancare, la nivelul lui 2018 nu se va simti o asa de mare schimbare in privinta acordarii creditelor rapide. Acestea vor pastra trendul ascendent dintr-un motiv foarte simplu, romanii nu vor ajunge inttr-un timp atat de scurt sa resimta in vreun fel cresterea economica. Va mai trece un timp, probabil 2-3 ani, pana se vor regla intr-un fel si veniturile romanilor, la un nivel care sa permita o stare de siguranta substantiala, pentru ca romanii sa ajunga sa fie mai cheltuitori.

Deci, concluzaionand, in 2018, cel mai rapid credit nebancar va fi creditul pe termen scurt, rapid, lejer, dar scump.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies