Cat de rapid poti accesa un imprumut nebancar?

Care este cea mai rapida modalitate de a imprumuta bani? Care este cel mai rapid credit nebancar ce poate fi contractat de la IFN?

In momente de reala urgenta, fiecare minut conteaza, deci, este foarte important sa cunosti care sunt optiune cele mai rapide de accesare ale unui imprumut nebancar pe care piata financiara din Romania ti le pune la dispozitie.

Este clar ca, daca vreti sa obtineti un imprumut intr-un interval de sub 24 de ore, n-aveti decat varianta IFN-urilor, pentru ca bancile, nu ofera bani intr-un timp atat de scurt.

Un imprumut nebancar poate fi accesat online, lucru ce simplifica foarte mult formalitatile, si scade totodeauna intervalul de timp alocat acestui proces. In fapt, cel mai rapid mod de a accesa un imprumut nebancar este cel online, unde, n-ai decat sa completezi niste formulare simple (de regula), sa upload-ezi niste documente scanate (doua, de regula: scan dupa buletin si scan dupa extras de cont) si sa astepti sa ti se aprobe creditul.

Un astfel de imprumut rapid nebancar poate fi obtinut in conditii de eligibilitate dintre cele mai sumare: o varsta de peste 18 ani, un venit minim de regula intre 500 si 700 de lei, domiciliu stabil in Romania, etc.

Cat de rapid poti face rost de bani, atunci cand ai o problema urgenta? In cat timp se poate acorda un imprumut nebancar? Acestea sunt intrebarile la care incercam astazi sa raspundem.

Tinand cont ca ultimele aparitii pe piata creditelor nebancare din Romania sunt societati axate pe acordarea de imprumuturi rapide, s-a creat o oarecare aglomeratie in aceasta zona, lucru ce a condus la niste facilitati oferite clientilor. Cu alte cuvinte, numeroasele oferte venite din partea IFN-urilor au determinat clientii sa fie mai selectivi, sa aleaga diverse avantaje potrivite pentru fiecare situatie in parte: unii au ales costuri mai mici, altii au ales timpii de acordare mai scurti, altii au ales creditarea la domiciliu, altii au ales facilitatea de acordare pentru restantieri, etc.

Pentru ca noi dorim astazi sa vedem care sunt cele mai „rapide” imprumuturi nebancare, n-o sa discutam despre celelalte caracteristici ale acestor produse financiare, ci ne vom limita doar la timpii de acordare.

Haideti sa vedem si cateva exemple din piata, pentru a ne edifica in privinta acordarii unui imprumut nebancar:

Cetelem – ofera, conform anunturilor piblicitare un „credit rapid in 10 minute”. Este vorba despre produsul 100% online al celor de la Cetelem, cunoscut si sub numele de C-net. Acest imprumut rapid C-et poate fi accesat in 3 pasi: simulezi valorile dorite de bani, completezi formularele online, printezi si trimiti documentele completate. Chiar daca nu veti obtine banii in 10 minute, cu certitudine acesta este un credit nebancar avantajos din punctul de vedere al costurilor, tinand cont ca dobanda anuala efectiva are valoare de sub 10 procente.

TBI Credit – acorda conform anunturilor „credite online intr-o ora”. Asadar, daca ai peste 24 de ani, daca nu esti retantieri, si ai si peste 12 luni vechime in munca, intr-o ora poti beneficia de un imprumut nebancar. In 3 pasi simpli, poti rezolva accesarea: completezi formularele online si nu te deplasezi la banca, vei fi contactat imediat de un reprezentant TBI Credit, iar in final vei primi suma solicitata, daca toate datele furnizate sunt in regula, si te incadrezi in conditiile de eligibilitate amintite.

Credit cu masina – imprumut rapid in maxim o ora de la accesare. Creditcumasina este un amanat ce ofera imprumuturi cu garantii auto. Evident ca pentru accesare ai nevoie in primul rand de un autoturism proprietate personala la care trebuie sa ai: cartea de identitate a ta si a autoturismului, talonul si contractul de vanzare/cumperare. Banii ii primesti pe loc, dupa ce ti s-a evaluat masina. Procesul intreg nu dureaza mai mult de o ora, conform datelor oferite de acest amanet.

Viva Credit – iti poate transfera 1000 de lei pe card in 2 ore de la accesarea imprumutului. Cei de la Viva par a fi cei mai prompti din punctul de vedere al intervalului de acordare. Iti solicita sa completezi un formular online, sa scanezi si sa incarci pe net o copie dupa buletin si una dupa un extras de cont. De asemenea, cei de la Viva Credit ne subliniaza ca sunt accesate si persoanele cu istoric negativ. In schimb se solicita un minim de conditii de eligibilitate: sa ai peste 21 de ani, sa ai un venit stabil din salarii, pensie ori PFA, sa ai un cont bancar si un card atasat.

CreditFix – o alta societate care se incadreaza in intervalul celor 2 ore de acordare pentru un credit rapid online. CreditFix are conditii asemenatoare cu cei de la Viva Credit, ambele societati fiind axate pe acordarea de microcredite – sume reduse de bani acordate pe termen scurt, de regula pana la salariu (adica in jur de maxim 30 de zile). La CreditFix ti se solicita sa ai 18 ani impliniti sun venit minim net lunar de cel putin 500 lei, si de asemenea sa ai cont bancar si un card atasat.

Top Credit Finance – o societate noua ce ofera credite rapide ipotecare in 2 ore de la aprobare. Conform informatiilor pe care noi le-am cules, se pare ca oferta celor de la Top Credit Finance este una bogata, oferind: credite de consum, credite rapide, imobiliare, scontare si factoring.

Fast Finance – ne spune ca putem primii un imprumut rapid de maxim 3000 de lei in 3 ore de la accesarea online. Acest credit Fulger se acorda online, fara costuri ascunse, fara giranti, fara garantii, fara adeverinta de venit. Pentru a-l accesa trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 ai 70 de ani. Poti sa fi inregistrat si in Biroul de Credite, caci la Fast Finance sunt acceptati si restantierii.

Iata, asadar, cateva exemple despre ceea ce inseamna acordarea unui imprumut nebancar rapid in Romania. Lista de mai sus a avut in vedere timpii de acordare, in conformitate cu cele precizate punctal de fiecare societate in parte – anunturi publicitare si informatiile prezente pe platformele online ale IFN-urilor.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies