Institutii ce ofera carduri nebancare

Variante de carduri nebancare sub licenta proprie, ori in co-branded

- Spre deosebire de vechiul card, noul card de credit nebancar poate fi folosit atat national cat si international, pentru retrageri de numerar la ATM, dar si pentru tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard si pentru plati on line.

PROMPT ACTIV, card de credit in RON
- Card de credit nebancar(are atasata o line de credit) pentru persoane fizice,cu utilizare nationala, ce poate fi folosit atat pentru tranzactii la comerciantii parteneri, cat si pentru retrageri de numerar (numai de la ATM-urile BANCPOST).
- Cardul Prompt Activ se ofera rapid, direct la comerciantii parteneri EFG Retail Services IFN SA(magazinelor Altex si Altex Megastore etc).

Cardul Beauty made easy, card de credit in RON
- Card de credit cu cip emis in lei pentru persoane fizice ce poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate pentru tranzactii la comercianti si pentru retrageri de numerar.
- Este un card nebancar co-branded rezultat al colaborarii dintre Oriflame si Fin Group Credit IFN.

Estima Bonus - Tina R, card de credit in RON
- Card de credit nebancar (de tip proprietar) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala in reteaua de magazine Tina R si la magazinele partenere EstimaBonus
- Ofera facilitatea Plata in rate cu ajutorul careia orice produs din magazinele Tina R poate fi cumparat in 10 rate cu dobanda zero
- Cardul se poate obtine in magazinele Tina R cu fluturasul de salariu, in urma completarii unei cereri de emitere card

Estima Bonus DOMO, card de credit in RON
- Card de credit nebancar (de tip proprietar) in lei, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala in reteaua de magazinele DOMO si alte magazine partenere EstimaBonus.
- Cu cardul de credit EstimaBonus DOMO, clientii magazinelor DOMO pot cumpara in 4 rate fara dobanda.
Daca prefera sa-si esaloneze datoria in mai multe rate, clientii pot opta pentru achizitie in 5 sau 48 rate, caz in care isi vor suporta costul finantarii (2,2%/luna).

Dedeman - Cetelem, card de credit in RON
- Card de credit (co-branded), destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu DEDEMAN si se obtine in magazinele DEDEMAN .

Cetelem-Cora, card de credit in RON
- Card de credit co-branded emis in LEI, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.

BRICOSTORE - CETELEM, card de credit in RON
- Card de credit co-branded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comercianti, unde este afisata sigla MasterCard.
- Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A si BRICOSTORE si se poate obtine in magazinele BRICOSTORE

Flamingo - Cetelem , card de credit in RON
- Card de credit co-branded, destinat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, pentru retrageri de numerar la ATM-uri/bancomate si tranzactii la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.
- Este un card de credit de fidelitate ce are la baza parteneriatul dintre Cetelem IFN S.A cu FLAMINGO si se obtine in magazinele FLAMINGO .

Card RENAULT, card de credit in RON
Card de credit nebancar, cobranded dedicat persoanelor fizice, cu utilizare nationala si internationala, atat pentru plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard, cat si pentru retrageri de numarar la ATM/bancomate.
- Cardul se emite gratuit in reteaua Renault din Romania posesorilor de astfel de automobile.
Perioada de gratie de pana la 47 de zile este doar pentru tranzactiile efectuate la comerciantii Renault (service/puncte vanzare Renault din Romania)

Card DACIA, card de credit in RON
Card de credit co-branded nebancar in lei destinat personalor fizice emis sub sigla MasterCard ce poate fi folosit atat in tara cat si-n strainatate pentru retrageri de numerar si plati la comerciantii acceptanti de carduri MasterCard.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies