Carduri de cumparaturi

Cum poti obtine un card de cumparaturi? Cine emite astfel de carduri?

Daca doriti un card de cumparaturi rapid, poti apela la Institutiile Financiare Nebancare. Aceste societati emit foarte usor carduri de cumparaturi, pe care le poti obtine direct din magazinele partenere cu care aceste institutii au diverse forme de colaborare.

Pentru a obtine un card de cumparaturi trebuie sa completezi o cerere in magazinele partenere, si mai toate magazinele mari au astfel de colaborari, de la Flanco, Diverta, Altex, Dedeman, Praktiker, Domo, etc.

In magazin se proceseaza si documentele solicitate de institutia financiara pentru emiterea unui card si deschiderea unei linii de creditare, se stabileste de asemenea limita de credire, in functie de tipul de card, in functie de veniturile tale lunare. Procedurile sunt continuate de verificari la Biroul de Credit pentru stabilirea antecedentelor tale vis-a-vis de alte forme de creditare, dupa care vi se comunica sau nu aprobarea sau respingerea emiterii cardului nebancar de cumparaturi. In cazul altor carduri nebancare, este suficinet sa cumparati un produs din magazinele partenere si sa solicitati un astfel de card, care va fi trimis prin posta, tot atunci afland si limita maxima de creditare.

Actele solicitate pentru emiterea unui card de cumparaturi:

- act de identitate;
- adeverinta de venit
- factura de utilitati care sa ateste faptul ca domiciliati la adresa din buletin.

Dintre cele mai cunscute carduri de cumparaturi se numara cardul euroline si cardavantaj, insa, mai sunt si altele ce merita testate.

Alte carduri de cumparaturi sunt de exemplu, cele emise de TBI Credit, card ce poate fi folosit atat in tara cat si in strainatate, atat pentru tranzactii cat si pentru retrageri de numerar.

Daca algeti cardurile in co-branded puteti beneficia de servicii combinate venite de la banci si de la institutiile nebancare.

Printre cele mai cunoscute carduri nebancare se numara cel de la Fingrout IFN si MasterCard. Acest card este emis impreuna cu Rompetrl, si ofera o dobanda de 20% pentru cumparaturile din benzinariile Rompetrol. Avantajul acestui card deriva din numeroasele promotii si reduceri oferite de parteneri.

Un alt card celebru este cel emis de Cetelem IFN, Mastercard in co-branded cu Flanco. Acesta este un card ce necesita contractarea unui credit de consum, si poate fi utilizat in magazinul partener.

Alte optiuni sunt cele de la BRD Finance, de la BT Direct ori de la UniCredit Consumer.

Oferte de cumpararuri in rate prin intrmediul cardurilor nebancare intalnim si la BRD Finance in colaborare cu magazinul Praktiker.

Daca faceti cumparaturi de la Altex sau MediaGalaxy puteti sa apelati tot la un card nebancar de cumparaturi marca BRD Finance. Aceasta oferta include taxa administrare zero, fara comision pentru cumparaturile efectuate, nicio dobanda la Cardurile de credit ALTEX MEDIAGALAXY BRD Finance

Care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine un card nebancar de la BRD Finance?
Un act de identitate, in original plus o copie, adeverinta de venit sau talonul de pensie in original, fisa fiscala pe anul trecut in cazul salariatilor in original si completarea unui formular de credit. Acestea sunt singurele acte solicitate de BRD.

Cardurile nebancare de credit oferite de BRD impreuna cu Diverta: imprumuturi fara dobanda, o luna jumatate perioada de gratie
Foloseste cardul Diverta pentru a retrage numerar de la orice ATM care afiseaza sigla MasterCard, dar si pentru a cumpara de la comerciantii acceptanti, atat din tara, cat si din strainatate. Timp de maxim 47 de zile nu platesti nici o dobanda iar in cazul in care vrei sa rambursezi anticipat sumele utilizate, nu platesti nici un comision penalizator.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies