Avantajele imprumuturilor rapide

Cand ai nevoie de bani si n-ai solutii, poti opta pentru varianta unui imprumut rapid nebancar

Printre cele mai la indemana cai de a obtine o suma de bani in cateva ore, o reprezinta imprumuturile rapide de la IFN-uri.

Exista situatii limita cand nevoia de lichiditati ne determina sa apelam la solutii pe termen scurt, chiar daca scumpe.

Nu toate IFN-urile acorda credite rapide, sunt unele specilizate in microfinantari care indeosebi cu asta se ocupa.

Exista si societati nebancare hibride care au in portofoliu si microcredite dar si credite mari pe termen lung.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre creditele de tip rapid si celelalte tipuri de credite de nevoi personale, putem sa aduce in favoarea primelor ca avantaje, urmatoarele caracteristici:

- rapiditatea de acordare
- actele putine solicitate
- conditii de eligibilitate mult mai permisive
- acceptarea persoanelor cu istoric negativ in Biroul de Credit
- accesarea online in majoritatea cazurilor
- accesarea prin telefon ori prin SMS (de regula incepand de la al doilea imprumut in sus)
- costuri fixe, fara comisioane arbitrare
- flexibilitate in ceea ce priveste rambursarea - poti apela la o adica la o reeesalonare, platind dobanda aferenta pana la acel moment
- confortul in accesare si usurinta in rambursare
- ai posibilitatea la unele institutii nebancare sa soliciti si serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, fapt ce te scuteste de la contactul cu bancile; acest lucru este in avantajul celor ce nu au conturi bancare si aude regula temeri in a utiliza serviciile bancare.
- un alt avantaj al acestor credite este si intervalul destul de scurt in care il contractezi; acest fapt este util pentru cei ce nu-si doresc sa se impovareze pe termen lung si vor sa scape de o grija in cel mai scurt timp posibil.

Cand te gasesti intr-un impas financiar si ai nevoie de bani intr-un timp extrem de scurt, cand varianta familiei, a rudelor a colegilor de serviciu ori a vecinilor a picat, poti sa apelezi la un imprumut rapid nebancar. Acest concept de credite rapide nu este unul nou. Nu l-am inventat noi romanii. El functioneaza bine pe termen scurt. Daca ai de gand sa reesalonezi pe o perioada mai lunga de timp, nu este o idee tocmai fericita. Dobanda anuala efectiva a acestor credite rapide este una mare, motiv pentru care, pe perioade mai lungi de timp, sumele restante vor creste foarte mult si datorita penalizarilor aferente. Deci, sfatul nostru este sa va limitati la perioada initiala de creditare si sa nu reesalonati imprumutul.

Acum trebuie sa stiti ceva, deja in categoria imprumuturi rapide putem sa introducem si unele oferte bancare. Deja sunt banci ce acorda credite in cateva ore de la accesare. La unele te duci pur si smplu cu buletinul si pleci de acolo, in cateva ore, cu banii doriti. Conditia de baza pentru aceste imprumuturi rapide bancare este ca trebuie sa ai un venit inregistrat la ANAF, pentru ca, bancile desi nu solicita adeverinta de venit, iti solicita acordul pentru verificarea bazei de date ANAF, pentru a-ti identifica veniturile. Evident, trebuie sa ai venituri corespunzatoare pentr a ti se acorda creditul, in acord cu conditiile impuse de fiecare banca in parte.

Sitemap

Contact

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies