As vrea sa accesez un credit online rapid direct pe card. Ce acte imi trebuiesc?

Actualizare iulie 15, 2019

Persoanele care vor sa obtina rapid un credit online si sa incaseze banii pe card pot apela la IFN-uri, cu minim de acte.

Cel mai rapid mod de a te imprumuta este cel oferit de IFN-uri.

La societatile nebancare poti sa iei azi un credit online rapid direct pe card.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca, accesezi azi completand un formular online cu informatiile solicitate, incarci online ori trimiti pe email actele necesare (de regula copii scanatate dup CI si extras de cont) si astepti sa ti se aprobare imprumutul. Daca ti se aproba, in cateva ore primesti banii in contul bancar si poti dispune de ei prin utilizarea cardului tau atasat acelui cont.

Practic, poti sa scoti banii de la bancomat, ori poti sa efectuezi cumparaturi folosind acel card.

Multe IFN-uri permit accesarea unui credit online rapid direct pe card.

Sunt si IFN-uri care ofera si cardurile propriu-zise.

Spre exemplu, Axi Credit este un astfel de card nebancar care pune la dispoizitia clientilor atat un credit usor de obtinut cat si un card aferent.

Mai exista si varianta descoperirilor de cont, in oferta nebancara. Spre exemplu, ocean Credit are o astfel de oferta de creditare direct pe cardul de salariu. Linia de credit de la Ocean Credit este una care presupune din start existenta unui card de salariu.

Iata cateva IFN-uri de la care poti accesa un credit rapid online direct pe card:

1. CreditPrime – o societate nebancare care acorda credite rapide cu primirea banilor direct pe card. Procesul este simplu si rapid. In cazul in care ai o urgenta, poti aplica pentru un Credit Prime. Daca ai un card bancar, poti sa obtii banii direct pe card, indiferent de locul unde te gasesti. Poti apela la un imprumut online la acest IFN daca esti cetatean roman, daca ai intre 22 si 70 de ani si detii un card bancar. Ti se va solicita o copie dupa CI si un document din care sa reiasa veniturile pe care le detii.

2. CreditFix este un alt IFN care iti permite accesarea unui credit rapid online direct pe card. Accesarea se face online, la primul imprumut ti se solicita mai multe acte, de la al doilea in sus nu mai este nevoie de acte. Pentru accesare trebuie sa incarci urmatoarele documente scanate ori fotografiate: copie dupa CI, adeverinta de venit pe anul anterior, copie extras de cont unde iti incasezi veniturile. Conditiile de eligibilitate impuse de acest IFN: sa fii cetean roman, sa ai mai mult de 18 ani, sa ai un cont bancar si un card atasat, sa ai peste 500 lei net lunar, sa ai o adresa de email si un telefon mobil personal.

3. Mozipo este o institutie nebancara care acorda bani in cateva minute. Poti sa imprumuti bani intr-un mod rapid, fara multe formalitati. La Mozipo, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii: sa fii cetatean roman, sa ai intre 21 si 70 de ani, sa ai CI permanenta, sa ai un cont bancar la o banca din Romania, sa ai un venit stabil, sa nu ai datorii active.

4. Smile Credit – acorda si ea credite in cateva ore, cu CI, cu extras de cont bancar si acordul de consultare ANAF. Daca creditul rapid online iti este aprobat, banii ii primesti pe card. Bani iti sunt virati in contul bancar unde poti dispune de ei asa cum doresti.

5. Viva Credit – ofera mai nou o linie de creditare pe 5 ani (creidtul pana la salariu a fost transformat in acest produs). Poti astfel imprumuta banii in aceleasi conditii ca si pana acum si sa-i primesti rapid pe card in 2 ore. Pentru a accesa la Viva, trebuie sa ai peste 20 de ani, sa ai un venit minim net de 700 de lei si sa ai un card bancar ori un card.

Iata ca v-am prezentat cateva dintre IFN-urile la care puteti apela pentru un astfel de produs financiar.

Un credit rapid online direct pe card este un produs pe care-l gasiti in general in dreptul societatilor nebancare axate pe microcreditare. Aceasta solutie este una avantajoasa avand in vedere ca acest produs descris de noi este un imprumut online fara acte fizice.

(Visited 144 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies