Am nevoie de un imprumut rapid de 10000 lei

Actualizare iulie 1, 2021

La cine sa apelez pentru a accesa un imprumut rapid de 10000 de lei daca am istoric slab de creditare? Ce banca ori IFN ma accepta?

Cei rau platnici apar in Biroul de Credit cu cifre intre 1 si 6. Cei care au avut intarzierile cele mai mari si sume mari restante au si cel mai slav scoring.

O persoana ne scrie ca are cifra 5 in Biroul de Credit si ar dori sa stie care institutie financiara i-ar mai putea acorda in aceasta situatie un imprumut. Vrea 10.000 de lei rapid.

Din nefericire, un astfel de scoring iti ingradeste accesul la majoritatea produselor financiare din piata, atat bancare cat si nebancare.

Bancile cu siguranta nu te imprumuta daca esti inscrisi in BC cu un asemenea scoring. De regula, bancile sunt ingaduitoare cu cei care si-au achitat datoria, cu cei care au avut restante mici, iar intarzierile au fost pe perioade scurte. Insa, nu e cazul celor care au un scoring slab.

Alternativa la creditele bancare o reprezinta produsele oferite de IFN-uri.

Obtinerea unui imprumut rapid de 10000 lei nu este chiar atat de complicata cand ai o bonitate favorabila.

Lucrurile se complica atunci cand nu stai bine nici cu venitul actual si nici cu istoricul de creditare.

Nici IFN-urile nu sunt toate ingaduitoare cu restantierii, mai ales cand acestia au o pozitie deosebit de proasta, avand un scoring foarte slab.

Exista totusi unele societati care accepta datornici la creditare, unele dintre aceste societati chiar nu consulta Biroul de Credit.

Dar, ca exista si un dar, este dificil sa gasesti societatea nebancara care sa acorde 10.000 de lei. De regula, creditele permise si restantierilor sunt in cuantum redus, de cateva mii de lei, iar perioadele de acordare sunt si ele mici, pana in 2-3 luni.

Printre putinele IFN-uri la care puteti apela din postura de restantier cu scoring slab in BC, de la care sa accesati un imprumut rapid de 10.000 de lei, amintim aici:

Credius – sume disponobile intre 1000 si 50.000 de lei, pe perioade intre 20 si 60 de luni. Cei de la Credius ofera credite de redresare accesibile si acestor persoane cu istoric slab de creditare. Acest IFN este unul de la care poti obtine un imprumut rapid de 10000 lei, chiar in conditii simple: trebuie sa ai o luna vechime in munca.

Fast Finance ofera credite restantierilor, cu si fara garantii. Cel fara garantii are un cuantum maxim de 15.000 de lei, deci, ne incadram cu suma dorita de persoana care ne-a solicitat ajutorul. Imprumutul cu garantii de la Fast Finance este in functie de valoarea imobilului cu care garantati.

Simplu Credit ofera sume maxima de 20.000 de lei pentru perioade de maxim 36 de luni. Ca rau platnic poti indrazni sa apelezi la Simplu Credit pentru ca acest IFN pare sa accepte persoanele cu istoric negativ. Insa, ne transmit clar ca ei premiaza clientii buni platnici.

Easy Credit ofera credite cu garantii chiar si persoanelor rau platnice. Ei au o oferta vizibila in piata, numita sugestiv, creditul ifn pentru restantieri. Asadar, fara echivoc va putem spune ca aceasta societate nebancara accepta persoanele cu istoric negativ. Imprumuturile lor insa sunt garantate cu o ipoteca, deci puteti apela doar daca sunteti proprietar, asumandu-va riscurile asociate unor astfel de credite. Puteti imprumuta sume mari, in functie de valoarea locuintei, pentru ca sumele de bani maxima disponobile au limita de 900.000 lei. Limita minima este de 7.000 lei, deci suntem in eligibili cu suma presupuna la inceput, de 10.000 lei.

Acestea sunt doar cateva optiuni alese de noi dintre cele mai vizibile din piata. Cum va spuneam anterior, sunt mai multe IFN-uri care accepta persoane cu istoric negativ, insa, multe dintre ele ofera sume maxima sub 10000 lei.

(Visited 551 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Dominic F Reply
 2. K Emilian Reply
 3. Tamás Bokor Reply
 4. Natasa Petrovic Reply
 5. B Ioan Reply
  • J Burghel Reply
 6. Radu M Reply
 7. P G Reply
 8. A S Reply
 9. A B Reply

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies