Ai 500 de lei. Ce faci cu ei?

Actualizare august 3, 2020

Crezi ca poti sa-ti rezolvi probleme cu un credit de 500 de lei?

Aparent 500 de lei este o suma mica, dar care pentru unele persoane insemna enorma intr-o situatie de criza.

Pentru cei care au rulaje de sute de mii lunar, 500 de lei poate parea o suma infima, de neluat in seama. Totusi, pentru omul cu venituri mici, acesti bani poti fi cruciali.

Daca ramai fara bani cu 10 zile inainte de salariu, pun pariu ca ai face orice sa ai in buzunar acesti 500 de lei.

Ganditi-va ca sunt oameni care atat castiga lunar si trebuie sa supravietuiasca de la un salariul la altul cu acestia.

De ce ar trebui sa economisesti?

Veniturile tale poate nu iti permit sa economisesti, si atunci orice cheltuiala in plus te poate destabiliza financiar.

Fireste ca pentru a nu ajunge in astfel de dificultati, ar fi nevoie sa economisesti cat de putin din veniturile obtinute.

Orice specialist iti poate spune ca o suma cat de mica economisita lunar, inseamna foarte mult la un moment dat, cand intervine o cheltuiala careia nu-i poti face fata cu veniturile tale actuale.

Pe de alta parte, in bugetul unei familii, 500 de lei poate inseamna enorm, atunci cand veniturile sunt deosebit de mici si d-abia ajung de la un salariu la altul.

In astfel de situatii nu poti sa-ti faci planuri in niciun fel, si sperantele tale se indreapta catre ideea de a nu aparea cheltuieli semnificative neprevazute.

Daca ai 500 de lei peste bugetul alocat familiei, poti sa incerci sa-i economisesti. Daca iti lipsesc acesti bani, poti sa-i imprumuti. Sa obtii un credit de 500 de lei nu este complicat, chiar daca ai venituri mici.

Fireste ca nu doar economisirea este solutia, daca alte probleme sunt mult mai urgente: poate ai o problema de sanatate, poate vrei sa cumperi ceva pentru copiii care incep scoala, poate ai ceva de reparat la casa, poate ai factura amanata prea mult timp.

Cand nu ai un serviciu stabil, iar veniturile tale sunt inconstante, cel mai sigur este sa pui de-o parte niste bani, astfel incat sa-ti acoperi perioadele in care nu-ti acoperi bugetul necesar.

Poti imprumuta 500 de lei chiar daca nu ai venituri stabile?

Nu poti sa contractezi un credit fara sa fii angajat, atata timp cat tu ai datorii, ai deja probleme cu alte credite, iar veniturile actuale sunt instabile pe termen scurt.

Sa te angrenezi la un nou credit inseamna o indatorare excesiva care nu aduce nimic bun.

Oricum, daca ai nevoie de un imprumut urgent de bani de 500 de lei, vezi sa fie o problema reala. Nu te imprumuta ca sa te distrezi. Astfel de imprumuturi nu sunt recomandate pentru astfel de situatii.

Daca problema este chiar una stringenta, poti incerca sa rezolvi rapid prin intermediul societatilor nebancare ce permit acordarea online ori prin telefon.

Solutii de a obtine 500 de lei imprumut exista, in special la IFN, pentru ca bancile nu acorda sume atat de mici de bani.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies